Eucalyptus & Spider mider

May 10

Eucalyptus & Spider mider

Eucalyptus ficifolia er hjemmehørende i Australien og et medlem af familien Myrtaceae. Dette træ er mest almindeligt forekommende på vestkysten af USA og er meget modtagelige for insekter, som spider mite.

Identifikation

Spider mider er små insekter, der er faktisk medlemmer af familien spider. Disse insekter er almindelige skadedyr af mange prydtræer og buske. Spider mider er ofte rød, gul, grøn eller brun og er så små, de er vanskelige at se uden lup.

Symptomer

Symptomer på spider mite skadedyrsangreb på eucalyptus omfatter skade til blade som flecking eller misfarvning, blade brændende og tidlig tab af blade. Stort antal spider mider producere en fin strop på bladene af værtsplanter. Tunge angreb af dette insekt kan forårsage eukalyptustræer til at dø.

Kontrol

Spider mider er ofte vanskeligt at kontrollere, især fordi brug af insekticider dræber aggressiv insekter, der lever af spider mider. Vask din eukalyptus træ med en hård strøm af vand kan banke mider fra grene og blade. Anvender miticides til dit træ kan reducere spider mider samt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com