Hvad Type skruer er anvendt på Mobile Homes?

May 11

Hvad Type skruer er anvendt på Mobile Homes?

Tusindvis af skruer bruges ved opbygning af en autocamper. Flere skruer bruges på mobilhomes, på andre traditionelle hjem. Skruer er hurtigt og de holder stramt. Skruer kan strammes eller fjernet senere at gøre dem mere alsidigt end negle eller hæfteklammer. Mobile homes har kategoriseret skruer til næsten alle programmer.

Tag

Metal tagdækning kræver, at en gummiskive bruges på skruerne. En speciel tagdækning ark-metal skrue er fremstillet til dette formål. Det kommer med egen vaskemaskine allerede installeret på akslen. Vaskemaskinen komprimeres let når du strammer skruen. Disse skruer skal ikke være tilspændes så stram som regelmæssige skruer fordi de vil komprimere metal forårsager et smilehul i metal, og for meget kompression brud i Skive fugt frastødende kapacitet. Metal tagdækning skruer er typisk 3/4 til 1 tommer i længden med en hex hoved.

Studs

Skrue indvendige vægge sammen med 3 og 3 1/2 tommer skruer. Disse kaldes, "golddigger" skruer; på grund af deres lyse messing farve. De er ekstremt skarpe med bredt fordelte tråd til at få fat i, synke i og holde permanent. De har en Phillips hoved og en smal skaft. Du bruge en stor elektrisk skrue pistol til at drive disse skruer, samler vægge. Som skruerne bide i, trække de væggene sammen stramt.

Kabinetter

Til indvendig bearbejdning af træ på mobilhomes som kabinetter og reoler, bruge traditionelle træskruer. De varierer i længde fra 1 1/4 tommer til 2 tommer. De er normalt flad sort eller messing i farve. De har en tilspidset Phillips hoved. Tråde på en af disse skruer køre kun to tredjedele op akslen hvor akslen bliver glat. Du kan bruge disse skruer for at bygge kabinet-ansigt rammer, skuffer, kabinet installation og overalt alsidighed er nødvendig.

Gipsvæg

Du kan bruge drywall skruer til sikker faux-paneler på indersiden af mobilhomes. Drywall er en papir mønster, der ligner træ, men har en gipsvæg kerne. 1 1/4 tommer buglehead drywall skruer kan bruges langs den lodrette krydsende punkt hvor paneler af den sheetrock kommer sammen. Søm en træ eller plast molding strip over toppen skruehoveder at skjule skruerne. Buglehead skruer arbejde godt for sheetrock fordi de taper gradvist op til hovedet og synker det uden at bryde drywall.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com