Badeværelse opbevaring valgmuligheder

May 11

I et lille rum bliver lagerplads et problem. Mange badeværelser er plads berøvet, og der er mange elementer, at det ikke ville være fornuftigt at gemme dem andre steder. Fra tand pensler til overs håndklæder til et sæt af elektriske curlers, skal der være plads til alt.

Kabinet

De fleste alle har under vasken kabinetter på et tidspunkt, men der er ingen grund til at begrænse kabinet til at plads--overveje over vasken kabinet. Dette fungerer særligt godt i hans-og-hendes badeværelser, når det tjener som et skel mellem to vask rummene. Lodret bar pullouts fra enten høj eller lav frysere tjener til at holde håndklæder på en mindre iøjnefaldende måde.

Hylder

Hylderne er alsidige opbevaringsløsninger, der kan matche enhver indretning. At maksimere opbevaring i et hjørne, brug corner hylder. Hvis du ikke kan lide udseendet af over-the-toilet hylder, glashylder mount gratis hængende direkte på væggen. Disse kan gå hvor som helst i badeværelset.

Kurve og andre idéer

Bruge en kurv til at lagre ekstra, sammenrullede håndklæder på en dekorativ endnu funktionel måde. Brug en stor kurv for håndklæderne og en lille en til vaskeklude. Kroge er fantastisk til lagring af noget, der kan hænges fra badekåber til bag scrubbere. Over døren opbevaring er en anden mulighed, selv om det kan oprette en rodet look.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com