Hvad kan du føje til en opvaskemaskine til at blødgøre vandet?

May 11

Hvad kan du føje til en opvaskemaskine til at blødgøre vandet?

Blødt vand forekommer naturligt i visse regioner i USA, men skal skabes kunstigt i andre områder. Efterspurgt for sin evne til at rense uden rester, blødt vand ikke vil spotte retter eller forlade en filmy rest i tørring cyklus af en opvaskemaskine. For dem uden adgang til blødt vand er der et par kommercielle og hjem retsmidler til at blødgøre vandet eller efterligne resultaterne af blødt vand.

Hvordan opvaskemaskiner arbejde

Opvaskemaskine tager i koldt vand og derefter varmer det at temperaturer umuligt at håndtere med håndvask. Vandet pumpes til roterende våben, som er derefter sprøjtes på retter via jetfly. Bruger langt mindre vand end håndvask, bruger opvaskemaskine kun et par inches af vand pr. cyklus. Tørringen bruger varme til at fordampe vand rester fra retter og briller. Dette er, hvor den spotting proces bliver intensiveret som de hårde mineraler i dråber størkne som vandet fordamper. Passerer den opvarmede tør cyklus kan du reducere spotting, hvis varerne er fjernet mens våd og hånd tørret.

Sal Soda

Natriumkarbonat, ofte kaldet sal soda eller vaskesoda, kan føjes til vaskemiddel i en opvaskemaskine til at blødgøre vandet. Kemiske konkurrerer med magnesium og calcium ioner forhindrer dem fra limning og dermed blødgøring af vand. Brugen af sal sodavand giver også mulighed for brug af mindre vaskemiddel. Sælges som sal soda, er vaskemaskine sæbeskum og soda krystaller, produktet normalt findes med vaskemidler.

Opvaskemaskine Salt

Sælges under en række forskellige navne, indeholde de fleste opvaskemaskine salt tilsætningsstoffer en krystallinsk form af natriumklorid. I lighed med hvad der sker i en vand-blødgørende enhed, natriumklorid udvekslinger ioner med calcium og magnesium trække den ud af vandet og dræne det med spildevandet. Granulatet er større end bordsalt og opløses langsomt, varig hele hele vask. Ulemper til brugen af opvaskemaskine salt omfatter salt korrosion og økologiske problemer i visse samfund om høje salt indhold i spildevand. Især populær i store Brittan, de fleste producenter tilbyder opvaskemaskine modeller med salt reservoirer. Adgang til disse enheder kan imidlertid være hæmmet af lokale ordinancer forbyder salg af vand blødgøring enheder.

Blødt vand-lignende resultater

Blødt vand foretrækkes i opvaskemaskiner at forhindre pletblødning. Et hjem afhjælpe, som kan bidrage til at nå et lignende resultat-- men ikke ikke blødgøre vand--er brugen af citronsyre. Tilgængelig som en fødevaretilsætningsstoffet, citronsyre er den centrale ingrediens i flere kommercielle opvaskemaskine-rengøring agenter. Et hjem afhjælpe er at køre opvaskemaskinen med en pakke af usødet lemonade pulver sammen med vaskemiddel.

Hvidvinseddike

Mindre magtfulde end citronsyre, eddike er en enkel og billig tilsætningsstof, der ikke faktisk blødgøre vandet, men producerer lignende resultater. Læg en kop eddike i tomme maskinen ikke mindre end en gang om måneden. Kør en komplet vask og skyl cyklus, men tillader ikke den varme cyklus at begynde. Hånd tørre det hele opvaskemaskine samt stativer. Rengøring på denne måde reducerer eller eliminerer den powdering film, der bygger i opvaskemaskiner og tilskrives ofte hårdt vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com