Hibiscus er grønne, men ikke vokser tilbage efter fryse

May 11

Hibiscus er grønne, men ikke vokser tilbage efter fryse

Hibiscus er tropiske planter, der foretrækker varme klimaer, direkte sollys og fugtig, godt afdrypning jord. Frost skader hibiscus stængler, men koldt kan ikke føre til plantens død. Flerårige sorter vil vende tilbage i foråret. En uventet fryse kan skade eller hindre vækst, hvis nye vækst er allerede begyndt, men det kan ikke betyde din hibiscus er død.

Flerårig Hibiscus

Flerårig hibiscus sorter som sump rosemallow (Hibiscus grandiflorus), scarlet rosemallow (H. coccineus) og konfødererede rose (H. mutabilis), blandt andre, dø tilbage til jorden med den første frost, men nye skud vil dukke op i foråret. Planterne er ikke virkelig flerårig, de er hårdføre herbaceus stauder--hvilket betyder, at hvis vintertemperaturer er ekstremt hårde, rødderne vil fryse og planten vil ikke komme tilbage i foråret. Hårdføre hibiscus er dyrket i hele det sydøstlige USA, men ikke vil tolerere betingelser i nordlige klimaer. Hvis din hibiscus er grønne efter udsættelse for frost, det bedste, at en producent kan gøre, er at vente. Når temperaturen varm, vil du bemærke, at anlægget vil enten fortsætte med at vokse uden blomster eller grene vil blive brune. En hårdfør hibiscus kan ikke vokse eller blomstre under den aktuelle sæson, men det vil spire og blomstre igen næste forår.

Årlige Hibiscus

I modsætning til flerårig hibiscus, årlige hibiscus vokse, blomst og dør i en vækstsæson. Årlige arter som kinesiske hibiscus (Hibiscus rosa-sinensis) og røde blade hibiscus (Hibiscus acetosella) er mindre frost tolerante end flerårige sorter, og er mindre tilbøjelige til at modstå temperaturer under 40 grader F. Igen, planten kan bevare sin grønne farve i flere uger, men i sidste ende vil det blive brune og dø tilbage. I tilfælde af, at anlægget bevarer en grøn farve, det er ikke sandsynligt, at det vil producere blomstrer på alle, eller så godt som hibiscus, der ikke har undergået lignende stress.

Pleje

En flerårig hibiscus vil sandsynligvis komme fra frostskader når den modtager lav-kvælstof gødning og leveres med vand nok til at holde jorden fugtig. Som reaktion på kulde, vil planten sende overskydende skud og minimal blomstrer. Men hvor opgivet i gødning, fire til fem timer af direkte sollys og bloom-styrke gødning, din hibiscus skal blomstre igen ved Midsommer.

Vedligeholdelse

Vedligeholde hårdføre hibiscus og fremme ny vækst ved nedskæringer brun stængler i det tidlige forår. Forlade brun stængler og blade på planten hele vinteren, da disse gamle grene vil hjælpe med at isolere anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com