Hjem afhjælpe for rengøring toiletter

May 11

Rengøring på toilettet kan ikke alles favorit smule husarbejde, men det er et nødvendigt fra tid til anden. Der er mange kommercielle produkter til salg, der lover at rense, desinficere og gøre dit toilet skål gnistre. Du kan ikke brug for nogen af dem. Gør dit eget hjemmelavede retsmidler til rengøring toiletter og spare penge samtidig med at få resultater, der er lige så god.

Protese Cleaners

Protese rengøringsmidler sprudlende magt vil fungere godt på porcelæn Toilet, ifølge EasyHomeRemedy.com.

Slip flere protese-rengøring tabletter til toilet hvor de vil boblevand og boble indtil opløst. Lad vandet alene, un-blussende natten og tillade renere til at gøre sit arbejde. Bruge en scrub pensel næste morgen til krat off vanskelige pletter med lethed og bringe den sande farven på skålen.

Bagepulver

Bagepulver er en aktiv ingrediens i mange rengøringsmidler sælges i butikker, og det er lige så almindeligt i lister over hjem retsmidler. Bagepulver løsning er også kendt som en effektiv toilet renere, ifølge Priceless-hjem-Remedies.com.

Hæld en halv kop bagepulver i toilettet og bruge din toilettet pensel og en lille mængde af vand til at skrubbe alle områder over vandlinjen. Bruge vandet i skålen til at skylle penslen og fortsætte skrubbe under vandlinjen nemt fjerne nogen pletter eller oprustning.

Rust være væk

Rust og hårdt vand pletter pest områder i og omkring toiletkummen, men der er et hjem afhjælpe, du kan bruge til at slippe af med begge.

I en lille skål, kombinere en halv-cup citronsaft med en halv kop salt til at danne en pasta. Brug en tandbørste dyppet i blanding til at skrubbe svære at nå områder. Slibende kvaliteten af salt og surhedsgrad af saft vil effektivt fjerne rust pletter og mineralforekomster venstre af hårdt vand.

Blegemiddel

Blegemiddel er effektiv til at fjerne pletter, mug, mug og farven fra dit tøj, så vær forsigtig, når du bruger den.

Hæld cirka to kopper af klor blegemiddel i en beskidt toilet og lad blegemiddel til at sidde i vandet i ca 10 minutter. Bruge en Toiletbørste til slosh blegemiddel vandet rundt i skålen over vandlinjen, således at blegemiddel vil have en chance for at arbejde på hele interiøret af skålen.

Efter at lade blegemiddel vand sidde, men før skrubbe eller rødmen, dyppe penslen i blegemiddel vand og krat under kanten af skålen. Skyl penslen i vand og krat væggene i skålen. Skylle toilettet og skyl blegemiddel off toiletbørste, så det ikke skader noget udenfor skålen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com