Sådan installeres Schlage F Series med nøglefunktioner

May 11

Tilføjelse af en Schlage F Series tastaturlåsen tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til dit hjem mens eliminerer behovet for alle familiemedlemmer, herunder yngre børn at skulle bære en nøgle. De fleste Schlage F-serien tastatur ejere har fundet, at låsen indlægger rask med lille indsats.

Instruktioner

•Fjern den eksisterende dør smæklås forsamling ved at fjerne de to skruer på den indvendige døren håndtag med en Phillips-head skruetrækker og fjerner de indvendige og udvendige dørhåndtag og eksisterende låsen.

•Measure det eksisterende hul i døren med et målebånd til at sikre, at Schlage F serie lock passer korrekt i den eksisterende hul. Den eksisterende hul skal være centreret på en linje med døren jamb angriber plade og 2-3/4-inches i fra kanten af døren. Sørg for, at der er en 1-tomme hul gennem kanten af døren på linje med døren jamb angriber plade, og at hullet opfylder de større hul i døren.

•Sæt frontpladen, der stemmer overens med gering i døren. Hvis gering har firkantede hjørner er ingen ændringer nødvendige for at låsen. Hvis gering har afrundede hjørner, skal den firkantede kantet spids pried ud med en standard skruetrækker. Hvis ingen miter findes den firkantede kantet plade skal fjernes med en skruetrækker og en runde kantet plade skal fjernes ved at dreje mod uret og trække frontplade fra låsen. Indsæt låsen ring på låsen, hvis der ikke er nogen gering i døren.

•Sæt låsen i låsen hullet med vinklen af låsen vender mod døren jamb. Hvis en af ansigt plader anvendes, vedhæfte det til døren med en Phillips-head skruetrækker drive de medfølgende skruer til døren. Hvis der er ingen gering i døren, indsætte låsen så vidt muligt i hånden og sæde låsen ring ind i døren ved at holde en træ blok mod låsen og trykke det med en hammer. I alle tilfælde, Sørg for lige kanten af låsen er vandret til kanten af døren.

•Tag mærkat fra den håndfri post og snap bundplade på den håndfri-post. Sørg for at det elektriske stik går gennem ordentlig slot i bundpladen. Fastgør 9 volt batteri stik til det elektriske stik, der er blevet videregivet fra samlingen udenfor gennem bundpladen. Vedhæft et 9 volt batteri til batteri-stikket og sæt batteriet i den plads, som i frontpladen. Indsæt den udvendige forsamling gennem låsen. Sørg for den elektriske stik er indsat under samlingen låsen.

•Holde den udvendige forsamling mod døren med en hånd og Placer den indvendige dør håndtaget forsamling på udvendig dør forsamling. Håndtag for den indvendige dør forsamling bør stå i midten af døren. Start øvre og lavere skruer gennem den indvendige dør håndtag forsamling og til den udvendige forsamling i hånden. Stramme begge skruer med en Phillips-head skruetrækker. Vedhæfte den udvendige dørhåndtag udvendig forsamlingen ved hjælp af specialværktøj, der er forsynet med lås. Programmere tastaturet ved hjælp af producentens anvisninger til at fuldføre projektet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com