Hvordan at forstyrre væggelus livscyklus

May 12

Hvordan at forstyrre væggelus livscyklus

Væggelus er en lille menneskelige parasit, der har eksisteret i tusinder af år. De kan findes i tempererede og tropiske regioner over hele verden og fra 2011 rapporter om væggelus angreb har stigende på verdensplan. De voksne væggelus er oval formet og er ca 5 millimeter lang. Væggelus opsøge varme og skjule i løbet af dagen, men foretrækker at skjule inden for et par meter af deres vært, at gøre deres ideelle nesting steder overalt i og omkring senge. Bed bugs kan være meget svært at slippe, og selv professionelle udryddelseslejre fungerer muligvis ikke første gang.

Instruktioner

•IDENTIFY angrebne genstande. Kontrollere for tegn på væggelus aktivitet ved at kigge efter steder af mørk brun eller rødlig farver, som angiver væggelus ekskrementer. Du kan også se væggelus æg, som ligne bleg birkes.

•Sæt tøj, udstoppede dyr og sengetøj elementer i et vaskeri tørretumbler på høj varme i 10-20 minutter. Varmen af 120 Fahrenheit og større vil dræbe væggelus. Brug ikke en offentlig vaskeri tørretumbler eller renseri service, da dette kan sprede angreb.

•Vacuum ethvert område, der bed bugs eller deres æg kan skjult i angrebne områder. Dette omfatter langs stof folder og sømme i madrasser og kanten hvor væg til væg-tæppe møder en væg. Brug vakuum vedhæftede filer til at skrabe langs angrebne områder for at løsne eventuelle væggelus eller deres æg, som kan gemmer sig der. Opstille den vacuumed indhold i en forseglet pose før bortskaffelse for at forhindre spredning af angreb. Mens støvsugning ikke vil fjerne alle spor af æg og bugs, vil det gøre brug af insekticider mere effektiv.

•Discard elementer, der er stærkt angrebne og kan ikke renses. Væggelus spredes hurtigt, og hvis en vare ikke helt ryddet af parasitter, derefter angreb vil returnere hurtigt.

•Brug insekticid designet specielt til væggelus. Varer beregnet til andre skadedyr såsom roaches ikke vil arbejde. Du kan ønske at have en professionel exterminator, udfører insekticidbehandling.

•Sæt madras og box foråret i en seng encasement. Sørg for, at encasement er fuldt forseglet. Eventuelle resterende parasitter og æg vil til sidst dø så længe encasement forbliver lukket. Dette vil også hjælpe med at forhindre angreb fra vender tilbage i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Bed bugs kan være meget vanskeligt at udrydde og spredes hurtigt. På de første tegn på væggelus, såsom kløende rejste røde knopper på huden og mørk brun eller rødlig pletter optræder på ark, skal straks træffes foranstaltninger til at fjerne parasitter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com