Spor, der en olietank ligger begravet uden for

May 12

Spor, der en olietank ligger begravet uden for

Underjordiske olietanke er et erstatningsansvar at en boligejer, hvis ikke kontrolleret ordentligt. Alle olietanke i sidste ende ikke fordi de er fremstillet af materialer, der forværres over tid. De er ofte opgivet for at undgå omkostningerne ved korrekt at fjerne den. At finde en underjordisk tank er gjort ved at observere spor ved hånden.

Olien opvarmes hjem

Inspicere kælder og facade af hjem for en olietank. Hvis du ikke kan finde en og huset opvarmes med olie, er det højst sandsynligt begravet. Hvis Parlamentet ikke opvarmes af olie og beliggende i et område hvor der er ingen gas levering linje, der er en høj sandsynlige hætte, som det var engang opvarmes af olie. Olietanke er typisk placeret på samme side af hjemmet hvor varmeanlæg er installeret.

Vent og fyld Pipe

Vent og fylde røret er ofte de mest indlysende beviser at der er en underjordisk tank. Aftræksrør saldi lufttryk i tanken og er et metal rør med en gås hals installeret på toppen. Fyld rør giver adgang til at tilføje mere brændstof til tanken og er et lige rør med en metal hætte på toppen. Ofte fylde røret eller aftræksrør for en underjordisk tank installeres ikke lige ved siden af hjemmet. De kan opstå midt i græsplænen. Hvis du finde to rør, der opfylder denne beskrivelse på ydersiden af hjemmet, kan du have en begravet brændstoftank.

Foundation spor

Se langs den indvendige og udvendige af grundlaget for hjemmet efter spor af lappet pipe huller. Ofte fjernes de rør, der leverer brændstoffet til ovnen, når hjemmet er konverteret til en anden brændstoftype. Hullet i den instituttet skal repareres for at undgå vandindtrængning. Kigge efter en runde plet nær varme udstyr i kælderen. En patch sker ofte med mørtel og en lysere farve end den oprindelige fundament.

Kommunale bygning myndighed

Kontakt din lokale bygning myndighed til at spørge, om Parlamentet nogensinde har haft tilladelse til at installere en underjordisk olietank. Disse oplysninger er ofte holdt på posten og er tilgængelige for den aktuelle boligejer. Hvis opnået, skal det fortælle dig alder og placering af tanken på din ejendom. Det er gode oplysninger for at forstå de mulige tilstand af tanken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com