Sådan Design haven vægge med bånd

May 12

Sådan Design haven vægge med bånd

Blomster, grøntsager og urter haver trives i websteder med lyse sol, hurtig dræning og god luftcirkulation, hvor de får lys og varme, de har brug for fuld vækst og blomstrende. Men hvad hvis din værftet ikke indeholder sådan en hjemmeside? Websteder med utilstrækkelig dræning eller skrånende land føre til vandpytter, som drukner planterne og dræbe haven. Selv dårligt drænede websteder kan støtte hævet haver, selv om de har vægge til støtte og ekstra jord til elevation. Bruge heftig railroad bånd som robust støttemure for enhver opvokset have og give planterne en rig, smuldrende jord blanding til dyrkning.

Instruktioner

•Begin proces i foråret når jorden tør. Pick cool, fugtige dage tidligt i sæsonen for blødere jord og lettere grave.

•Vælge et websted med fuld solskin og god luftcirkulation og lægge ud dine planter. Bygge en stor nok til at give passende plantning plads men lille nok til at passe sitet plantageejer. Måle alle sider for at være lang nok til at rumme et angivet antal bånd, at undgå at skære båndene. Markere dine valgte grænser med mel.

•Dig 3-tommer-dyb skyttegravene ved deres grænser, bred nok til at rumme båndene. Disse giver din fod eller base af support for båndene. Skub de første bånd i skyttegravene, ende til anden. Brug en plan til at måle båndene og hammer bånd ned i høj steder at opnå en jævn overflade.

•Lad væggen i en binde tier eller bygge en højere mur med et andet lag af bånd. Lå de andet bånd på toppen af den første lag og justere dem for at få en sikker pasform. Bånd skal er lavet af ru træ og gnide sammen og afgøre hvornår du slide dem.

•Fyld haven med en blanding af ½ økologisk kompost til halvdelen sække haven ler eller muldjord. Hævet haver tørre hurtigere end i jorden haver, så jorden bør indeholde mere jord-retentive materiale for længere fugt. Slå 13-13-13 gødning i de øverste 4 til 6 inches af jord til dyrkning af vegetabilske eller 5-10-10 gødning i de øverste 4 inches af jord til dyrkning af blomster.

Tips & advarsler

  • Kigge efter gratis eller billig kilder af organisk materiale for hævet haver. Brug godt rådnet gylle fra gylle bunker på stalde, champignon kompost fra champignon gårde og gratis muldlag fra byggeri zoner.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com