Sådan installeres et Metal tag på en eksisterende hus

May 12

Sådan installeres et Metal tag på en eksisterende hus

Når det er tid til at udskifte taget på dit hjem, kan du beslutte, du gerne vil bruge en bølgede metal tag i stedet for helvedesild. Metal tagdækning normalt koster mere, men det vil stå op til brand, storm og insekter. Sådan et tag vil typisk vare mange år længere end en rullesten tag, og mange boligejere finde, at de kan gøre installationen selv. Slutresultatet er nå værd den indsats, der er involveret, og gør det selv giver ikke alene personlige tilfredshed, men også en betydelige omkostningsbesparelser.

Instruktioner

•Brug handsker, øjet beskyttelse og en sikkerhedssele, når du arbejder på taget. Brace stigen omhyggeligt og sørg for det er solidt placeret før du forsøger at klatre op på taget.

•Fjern den gamle tagsten fra hele overfladen af taget, hvis du vælger at ikke dække gamle helvedesild. Gamle helvedesild kan pried ud med en tagdækning spade og bortskaffes efter lokale forskrifter. Din amt kan have love vedrørende bortskaffelse af gamle tagsten materialer, så sørg for at tjekke før dumping dem.

•Sweep overfladen af taget så at det er fri for snavs. Fjerne skruer eller søm, der stikker op således at overfladen er glat.

•Unroll en isoleret dampspærre i hele afsnittet tag én ad gangen. Sørg for damp barriere side er mod taget. Negle det på plads med galvaniserede søm. Det kan enten være fastgjort til tagdækning dæk eller spær.

•Sæt lukningen strimler langs tagskægget og fastgør dem på plads med galvaniseret søm. Nogle lukning strips har dobbeltklæbende på dem for at hjælpe med at holde dem på plads. Forsegle de øverste kanter af strimler med tag caulking at holde fugt ude.

•Lay den bølgede paneler på plads, således at de passe stramt over lukningen strimler og brug skruer med tilhørende skiver til at sikre panelerne. Start med række på det laveste niveau af taget og fuldføre det før du flytter til den næste række. Overlap siderne af panelerne, som du placerer dem, anvender en linje af tætning mellem dem, før du fastgør hver enkelt på plads. Gælde også caulking mellem rækkerne, således at vandet ikke kan komme rundt om enderne af panelerne.

•Sæt panelet ridge på højderyggen af taget af metal paneler er jo på plads. Anvende caulking hvor det rører de bølgede paneler. Brug skruer med Spændeskiver hold panelet ridge i sted og komplet tag.

Tips & advarsler

  • Du kan muligvis installere din nye metal tag over eksisterende tag uden at fjerne helvedesild. De fleste bygningsreglementer tillade et nyt tag skal være installeret oven på en gammel en. Dette resulterer i ekstra isolerende værdi, samt en betydelig besparelse på omkostninger og arbejdskraft.
  • Brug altid sikkerhed gear og aldrig arbejde på en våd eller frostklare tag. Bruge handsker og øjenbeskyttelse til at beskytte dig yderligere mod skade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com