Hvordan til at identificere Virginia træer

May 13

Virginia er den indfødte område for mange træer, fra den karakteristiske cucumbertree, der vokser klokkeformet, grønlig-gul blomster til den imponerende nordlige red oak, der når op til 90 fod høje. Indfødte Virginia træer har evnen til at modstå statens amerikanske afdeling af Agrilculture hårdførhed zoner af 5b gennem 7b. Hvis du bor i Virginia, forstå at identificere, hvilken art af træ, som du støder på, således at du har mulighed for at føje det til dit eget landskab.

Instruktioner

•Skriv ned det miljø, hvor du kan se Virginia træet vokser. Sorter som boxelder er almindeligt forekommende i flod bunde, mens andre som den amerikanske Linden trives i de tørre, tung jord.

•Undersøg blade at bemærke bladform og størrelse. Virginia træer, som f.eks redbud, har karakteristiske hjerte-formede blade, der har glat kanter og vokse mellem 3 inches til 5 inches lang og bred.

•Look at se hvis Virginia træet vokser nogen blomster eller frugt og Bemærk karakteristika, som farver, og måneder er blomster fundet voksende. For eksempel, bærer sourwood hvid-farvet blomster, der er formet som klokker under grenene i midten af sommeren-sæsonen.

•Se at se hvis træet Virginia mister sine blade i løbet af efteråret sæson. Træet sort elletræ for eksempel mister sine blade i efteråret med angivelse af det er løvfældende, men Douglas Gran holder sine blade hele året, hvilket gør det en evergreen.

•Starte US Department of Agriculture (USDA) "Avanceret søgning" side indtaste dine resultater (Se ressourcer). Klik på "Virginia" i afsnittet "Område", Vælg "Tree" i området "Vækst vane" og fortsætte med at indtaste dine resultater ved hjælp af menuer leveres. Klik på knappen "visningsresultater" at automatisk generere en liste over potentielle kampe, der hjælper med at identificere dit Virginia træ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com