Hvilken Type af jord til brug for potteplanter?

May 13

Hvilken Type af jord til brug for potteplanter?

En god pottemuld afløb frit, giver struktur til støtte for rødder og har næringsstoffer til at fodre anlægget. Det skal også være fri for svampe og bakterier, der forårsager sygdomme.

Kunstige potning jord

De vigtigste ingredienser i de fleste kommercielle potning jord er sphagnum, perlite og vermiculit. De kaldes kunstige blandinger, fordi de indeholder ingen jord. En god kommerciel pottemuld er fint for Bladplanter og blomstrende planter, der behøver en rig medium.

Tropiske blomstrende planter

En kommerciel African violet jord er godt for tropiske blomstrende planter, herunder gloxinia og calla liljer, der har brug for en rig jord. Du kan lave din egen rig blanding ved at kombinere 2 dele sphagnum sphagnum, 1 del rige havejord og 1 del rent sand.

Kaktus

Kaktus og andre saftige potteplanter har brug for en pottemuld, der dræner meget hurtigt og frit med et lavt tørv humus indhold. Du kan bruge en kommerciel cactus jord blanding eller gøre din egen ved hjælp af lige dele Vermiculit eller perlite, sand og have jord.

Pasteurisering

Når havejord er brugt til at lave pottemuld eller føjet til kommercielle pottemuld, skal jord være pasteuriseret for at dræbe svampe og bakterier før brug. For at pasteurisere jorden, skal du varme den i ovnen til 160 grader i en time eller 180 grader i 30 minutter. Aldrig tillade ovntemperatur til at stige over 190 grader.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com