Hvordan fjernes stearin fra en Hat

May 14

At fjerne stearin fra dine foretrukne hat er lettere, hvis hat er lavet af en naturligt stof såsom følte eller uld end hvis hat er lavet af et syntetisk materiale som plast eller nylon. Hvis hat er en naturlig fiber, kan du bruge en brun papirpose til at "opsuge" stearinlys voks ved hjælp af en varm jern til at løsne og smelte voks. Hvis hat er et syntetisk materiale, skal du teste en inconspicuous sektion af hat først at sikre, at materialet ikke smelter under varmen i tøj jern.

Instruktioner

•Sæt hat på den flade del af strygebrættet. Hvis hat er blød og let knust, Indsæt så meget af håndklæde som muligt ind i hatten til at give hat nogle udstopning og ekstra støtte.

•Sæt en brun papirspose over stearinen.

•Indstil jern på en lav indstilling og jern over den brune papirpose. Stearinlys voks vil smelte, overførsel til papirpose og ud af din hat.

•Fortsæt Strygning brun papirpose over stearinen, indtil voksen har været helt fjernet fra hatten. Hvis din hat er et syntetisk materiale, kan du prøve at placere en meget tynd fad håndklæde over papirpose før stryge til at absorbere nogle af varmen. Generelt, vil denne metode kræver mere tid, fordi mindre varme fra jern vil nå hatten, men det er bedre at bruge mere tid på at fjerne voks end for at smelte din hat.

Tips & advarsler

  • Avisen fungerer godt stedet en brun papirpose frokost, men vær forsigtig hvis bruger avis over en lys-hued hat, som blækket kunne pletten hat stof.
  • Aldrig stryge en syntetisk hat, såsom nylon/plast mesh sider af en bold cap, medmindre du teste posen over en inconspicuous del af hatten (sådan som inde) første. Hatten kunne smelte.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com