Hvordan man tegner et drivhus til skala

May 14

Bygge et drivhus er en vidunderlig "gør det selv" projekt. At have et drivhus i din baghave kan give dig med friske grøntsager og frugter hele året rundt og gør det muligt at få et forspring på din udenfor planter i foråret. Der er mange drivhusgasser kits tilgængelig online og fra din lokale hardware butik. Hvis du ønsker at skræddersy dit eget drivhus, du bliver nødt til at starte med en god sæt af planer så du ved, hvor meget materiale at købe, og hvordan man opbygger dit drivhus, når tid kommer.

Instruktioner

•Decide hvor stort dit drivhus vægge vil være (længde, bredde og højde). Hvis du tegner et drivhus, der allerede findes, skal du bruge målebåndet for at få nøjagtige målinger af længde, bredde og højde. Hvis du tegner et drivhus, som du har til hensigt at bygge, kan du bruge målebåndet til opsætning hjørner i din værftet, således at du får en god fornemmelse for størrelsen.

•Decide hvad skala du vil bruge til at tegne dit drivhus, afhængigt af størrelsen på dit papir, udarbejdelse og størrelsen af dit drivhus. For eksempel kan du bruge en skala, hvor en ene fod måling på din faktiske drivhus er lig med 1/2-inch måling på din udarbejdelse papir.

•Draw plantegning af dit drivhus ved hjælp af skalaen, du har valgt. Hvis dit faktiske drivhus er 20 fod lang og 8 fod brede og er en rektangulær form, og du bruger en skala hvor den ene fod i faktiske drivhusgasemissioner er lig med 1/2-inch på udarbejdelsen papir, vil derefter du tegne en rektangulær grundplan, som er 10 inches lang og 4 inches lang. Hvis du har udarbejdelsen papir med et gitter, bruge linjerne på papiret til at hjælpe dig med at tegne lige streger. Hvis du har almindeligt papir, bruge kanten af din lineal.

•Draw forfra konturen ved hjælp af samme teknik og skala som i trin 3. Forfra dispositionen vil bare ligne et billede af forsiden af drivhuset. Bundlinjen vil være bredden af drivhuset og væggene vil være højden af væggene. Hvis dit drivhus har en buet eller spidst tag, du bliver nødt til at beslutte, hvordan høje vægge og tag vil være, og hvilken type af vinkel ønsker du for taget.

•Draw side elevation konturen ved hjælp af samme teknik og skala som ovenfor. Længden af dispositionen er længden af drivhuset og højde er højden af væggene plus højden af taget.

•Draw detaljer om din plantegning og elevation skitserer. Nogle af de detaljer, kan du medtage er placeringer og størrelser af døre og alle vinduer og ventilation enheder. Også kan du tegne tabeller du agter at have inde i drivhuset for ophøjet arbejde eller specifikke vegetabilske senge, der kræver særlig opmærksomhed. Sørg for at altid overholde den skala, du har valgt, således at alle dine tegninger vil være præcise.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com