Naturlige rengøring til vægge

May 14

Naturlige rengøring til vægge

At holde dit hjem rent kan gøres med en bred vifte af all-naturlige rengøringsmidler. Vælger at bruge naturlige rengøringsmidler over kemikalier vil spare dig penge, oprette en sikrere hjem liv og hjælpe med at holde kemikalier fra forurener miljøet. Mange naturlige rengøringsmidler virker lige så godt--hvis ikke bedre - end kommercielle rengøringsmidler uden at påberåbe skrappe kemikalier. All-naturlige rengøringsmidler kan rense dine vægge og fjerne lugte, pletter, mug, snavs og fedt.

Bagepulver

Bagepulver har længe været anvendt til dens evne til at rengøre, pudse, skure og deodorize uden brug af skrappe kemikalier. Bagepulver kan bruges på mange overflader uden risiko for skader. Hæld 1 gallon af vand i en spand og tilsæt 1/2 kop bagepulver. Blandes grundigt indtil bagepulver er opløst helt. Mætte en svamp i blandingen og tørre væggene ned. Start øverst og arbejde i en nedadgående bevægelse. Når du er færdig, tillade vægge til luft tørre. For at fjerne mærker på vægge, drys bagepulver på en fugtig svamp og krat varemærkerne, indtil de forsvinder. Skyl med en ren, fugtig klud.

Destilleret hvid eddike

Som bagepulver, er eddike kendt for sin evne til deodorize elementer samt skære igennem meldug, fedt og voks oprustning. Eddike er bedst bruges på køkken vægge nær brændeovne hvor fedt er mere tilbøjelige til at splatter og holde sig til overfladen. Bland lige dele eddike og vand. Mætte en svamp i blandingen. Skrub køkken vægge med på svamp. Arbejde i små sektioner på et tidspunkt og krat i en cirkulær bevægelse fra top til bund. For hård fedt opbygning, brug ufortyndet eddike og vaske vægge på samme måde som tidligere beskrevet.

Borax

Borax--også kendt som natriumborat--er et andet element, der kan rense dine vægge naturligt. Borax fungerer godt på både malede og tapet vægge. Det er også en effektiv skimmel killer. Hæld 1/4 kop borax i en spand og tilsæt 2 kopper varmt vand. Bland indholdet indtil borax helt opløses. Mætte en svamp i blandingen og vaske væggene. Hvis mug på væggene, Lad blandingen sidde på væggene natten over. Mætte en svamp med rent vand og skyl borax resten fra væggene.

Citronsaft

Citronsaft kan rense dit hjem naturligvis lige så godt som eddike og bagepulver, og det tilføjer en behagelig citrus aroma til dit hjem. For at oprette en all-purpose citronsaft renere, der kan bruges på væggene, bland lige dele vand og citronsaft. Tilsæt blandingen til en sprayflaske. Spray din væggene rigeligt med blandingen og tør med en ren klud eller svamp. Skylning citron saft blanding er ikke nødvendig, så væggene til luft tørre.

Overvejelser

Afprøve enhver rensemetode på en inconspicuous område af muren før brug. Hvis der er farveægtheder eller skader, afbryde brugen og prøve en anden metode.

Hvis skimmelsvamp er til stede på dine vægge, åbne vinduer og døre til at give ordentlig luftcirkulation. Også udstyre dig selv med det rigtige sikkerhedsudstyr til skimmel fjernelse.

Nogle rengøringsmidler--både naturlige og kemiske--kan forårsage hudirritation, så det er bedst at bære gummihandsker under renseprocessen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com