DIY isoleret gardiner

May 14

DIY isoleret gardiner

Nøglen til isolerede gardiner er foring. Der er mange valgmuligheder, og uanset hvad du vælger vil afgøre, hvor meget beskyttelse mod varme og kulde gardiner vil give. Kommercielle produkter består af et stof lag, et lag pladevat og et reflekterende lag syet sammen, giver meget effektiv isolering. Du kan opnå en noget mindre effektiv barriere ved at indsætte bomuld pladevat mellem foring og dekorative stoffet af dit gardiner. Mindst effektive, men stadig en stor hjælp, er termiske foringer tilgængelige på din Stofbutik, der spænder fra lys til sværvægt.

Instruktioner

•Installer et gardin stang eller stang ifølge producentens anvisninger. Mål fra toppen af stangen eller stang hvor du vil placere bunden af gardinet til at falde. Tilføj 6 inches for hem og 4 inches for sidehovedet. Måle bredden af vinduet og beregne 1 1/2 gange bredden plus 8 inches.

•Klippe to stykker af dekoratør gardiner, opdele den bredde du beregnede mellem de to stykker. Længden af din gardin foring bliver 10 inches kortere end længden af gardiner. Bredden af din gardin foring bliver 4 inches mindre end bredden af gardinet stof. Klip to stykker af foring.

•Lay et stykke dekoratør stof ud med forsiden nedad på en tabel. Fastsætte foring på dekoratør stoffet også ansigt. Justere en lang kant af dekoratør stoffet med den tilsvarende kant af foring. Stof stykker er ikke ens. Der skal være 4 ekstra inches af dekoratør stof på anden siden, 4 ekstra inches øverst i panelet og 6 ekstra inches i bunden.

•PIN dekoratør stoffet til foring på kanten hvor begge stoffer er justeret. Brug lige pins placeret 3 inches fra hinanden vinkelret rå kanter af stofferne. Sy langs denne kant med en symaskine, forlader en 1/2-inch mellem sømmen og kant. Træk foring stof på tværs af panelet dekoratør stof, så de andre lang kant af dekoratør stoffet og foring justeres. Fastgør denne kant på samme måde du gjorde først. Søm, benytter en 1/2-inch sømrum. Gentag for det andet panel.

•Drej tekstiler vrangen ud så de højre side af stofferne ansigt udad. Fold ene langside, så 2 inches af gardiner er vendt tilbage (foring) side af panelet. Dette er grunden til, at du skære gardiner for hvert panel 4 inches bredere end foring. Tryk på med et strygejern. Gentag for de andre lange side af panelet. Forsiden af hver gardin-panel er nu gardiner. Bagsiden af panelet er forhænget foring med en 2-tommer kant af gardiner på hver side. Bunden af gardinet stof side af panelet er 6 inches længere end foring. Foring stof vil ikke være inkluderet i hem, da det ville gøre bunden af gardinet for omfangsrig.

•Klap op den nederste kant af gardin-panel 2 inches, at bringe forhænget stof til bagsiden af panelet. Tryk på. Derefter fold op at kant 4 inches og fastgør med lige ben. Tryk på og hem i hånden. Gentag for det andet panel.

•Klap ned den øverste kant af gardinet 1 tommer, at bringe forhænget stof til bagsiden af panelet. Tryk på. Fold kanten ned 3 inches til at lave en kanal for gardin stang eller stang. Tryk, pin og søm. Gør det samme på det andet panel. Tråd gardin stangen gennem kanalerne i gardin paneler og hænge pole.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com