Protokol for at spise vilde planter

May 15

Protokol for at spise vilde planter

Fouragering er handlingen for indsamling af vilde planter til fødevarer, og der kan være nogle vilde planter, der vokser i din have eller på din ejendom, der kan give en fin middag. Fouragering kan supplere din kost med interessante varianter og valgmuligheder.

Betingelser

Når fouragering for vilde planter til at spise, skal du vælge områder, der ikke er blevet sprøjtet med pesticider og der er sat tilbage fra vejen. Vejene ukrudt kan dagligt bil udstødningsgasser, give dem en ubehagelig smag.

Typer

Mange spiselige planter, der kan findes bredt betragtes som ukrudt. For eksempel, frø, rødder, kroner er blade og blomster af mælkebøtter spiselige, bladet stilke og pælerod af burre anlægget. Vilde porrer, vilde løg og vilde gulerødder kan spises ligesom deres indenlandske modstykker.

Advarsel

Må ikke spise en plante, medmindre du tydeligt kan identificere, hvad det er. På samme måde, ikke Spis svampe, medmindre du kan identificere dem; nogle meget giftige sorter ligner spiselige dem, der findes i købmandsforretninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com