Romneya Coulteri følgesvend planter

May 15

Romneya Coulteri følgesvend planter

Roumnea coulteri, matilija eller spejlæg Valmue, er hjemmehørende i Californien. Denne flerårige har lyse-grøn, fliget løv. Det producerer fem til otte store, hvide, duftende blomster på toppen af 8 fod høje stængler fra slutningen af foråret gennem tidlig sommer. En tørke-tolerante plante, matilija Valmue trives i fuld sol og tørre, sandede til stenede jord. Vælg planter med samme kulturelle behov at plante med denne høje, prangende staude.

Buske for solen

Plante sol-elskende buske i websteder, der modtager fuld sol hele dagen lang. Chamise eller greasewood (Adenostoma fasciculatum) vokser fra 2 til 10 fod høj med en 5-mund spredning. Denne stedsegrønne Busk er hjemmehørende i det vestlige USA og har tætte, olivengrøn løv. Det kan dyrkes som en tæt hæk og giver levesteder for vilde dyr. Chamise buske foretrækker fuld sol og veldrænet, sand til grus jord.

Sort salvie (Salvia mellifera) buske vokser fra 3 til 6 fod høje. De blomstrer med sfærisk, kompakt klynger af hvide, blå og lilla blomster fra foråret gennem midsommer. Sort sage vokser godt i fuld sol og tolererer en vifte af jord. Denne stedsegrønne busk tåler tørke og tiltrækker sommerfugle.

Buske til halvskygge

Delvist overdækket websteder modtager to eller tre timer af direkte sollys eller en lige blanding af sol og skygge. Sukker bush (Rhus ovata) vokser til 6 fod høj og har læderagtige stedsegrønne blade. Det producerer klynger af hvide og lyserøde blomster fra marts til maj og spiselig frugt der tiltrækker fugle. Sukker buske er indfødt det sydvestlige USA og tolererer ekstrem tørke. De trives i halvskygge og tør jord.

Flannelbusk (Fremontodendron californicum) vokser til 12 fod høj med en bredere spredning. Denne åbne, stedsegrønne busk har oliven-hued, lidt fuzzy blade og blomstrer i slutningen af foråret med store, gule blomster. Det vokser bedst i halvskygge og tør, veldrænet jord.

Træer

Træ baldakiner oprette skygge, så ikke plante sol-elskende matilija valmuer for tæt på træ stammerne. Toyon træ (Heteromeles arbutifolia) vokser til 20 fod høje. Denne tæt forgrenede evergreen har en kort stamme og læderagtige, mørkegrønne blade. Det blomstrer med prangende hvide blomster fra sommeren gennem fall, efterfulgt af langvarig klynger af røde bær. Toyons vokser godt i fuld sol til fuld skygge og veldrænet jord. De er hjemmehørende i det vestlige USA og Hawaii.

Holly blad kirsebær (Prunus ilicifolia) vokser som et lille træ eller stor busk til 10 fod høje. Denne stedsegrønne har holly-lignende, mørke-grønne blade og blomstrer med spikes af hvide blomster i foråret. Det producerer spiselige rød, lilla og sorte frugter, der tiltrækker dyreliv. Holly blad kirsebær trives i fuld sol og tør, stenet jordbund.

Stauder

Stauder live i mindst tre år. Mange dør til jorden om vinteren og vokse tilbage i foråret. Lantana (Lantana kamera) har lignende kulturelle krav som matilija. Latanas vokse fra 6 til 12 inches høj og blomstrer fra sommeren til efteråret med pink, orange og gule blomster. Denne tørke-hårdfør staude foretrækker fuld sol og veldrænet jord.

Fløjl salvie (Salvia spp.) også vokser bedst i fuld sol og veldrænet jord. Denne flerårige vokser til 3 fod høj og har aromatiske blade. Det blomstrer med hvide til magenta blomstrer fra sommeren gennem fall.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com