Hvordan man kan beskytte et gulv fra hjul

February 22

Hvordan man kan beskytte et gulv fra hjul

Gulve tager en slå fra hverdagsbrug, men nogle ting er ekstra hårdt på forskellige gulvmaterialer. Møbler hjul er en kilde til gulvet skader vi ofte ikke kan genkende indtil skaden er sket. Hjul form Gruber eller riller i træ, scratch fliser eller træ, og ar og spænde vinylgulve. De bærer også steder i tæpper og tæpper. Lidt ekstra pleje at beskytte gulve fra hjul vil holde dem ser godt ud for kommende år.

Instruktioner

Gulvet beskyttere

•Vælg en passende beskyttelsesmateriale for dine gulve. Nogle vinyl gulvbelægning garantier kræver, at ejere aldrig sted gummi puder eller gummi-backed tæpper på dem. De to materialer skaber en kemisk reaktion, der kan skade eller misfarve gulvbelægning.

•Indstil hvordan du skal bruge de møbler, der har hjul. Hvis det forbliver stationær, bruge ordet protector kopper fremstillet til netop dette formål. Du kan også skåret små stykker af tæppe og sætte dem under hjul.

•Sæt små stykker af træ under hjul som gulvet beskyttere, undtagen på flise og vinyl gulve. Antik og vintage møbler har ofte små metal hjul, der hurtigt kan forårsage en fordybning i trægulve. Ved hjælp af træ breder sig trykket over et større område og reducerer sandsynligheden for et dybt indtryk fra caster hjul. Træ beskyttere kan ridse fliserne over tid, og bunden eller skader vinyl.

•Anbring tæpper eller stol puder under møbler, der skal bevæge sig hyppigt, såsom kontorstole. Stol puder er som regel lavet af vinyl eller Fiberplade. Dem med tænder er OK til tæpper, men kan skade trægulve. Ikke bruge vinyl puder på vinylgulve, fordi de kan kemisk reagerer; i stedet bruge tæpper eller tæpper. Vælg en pad eller tæppe, stor nok for møbler til at bevæge sig frit; ellers vil det løbe ud over kanten og besejre dine beskyttende indsats.

•Glue et lille stykke af tæppe på hver side af en tilsvarende størrelse stykke træ for en hurtig løsning til stationære stykker. Lave en til hvert hjul. Tillad at tørre grundigt, og Placer den under hjul.

•Udskift hjul med møbler ben, der har et bredere område, der gør kontakt med gulvet. Dette er en sidste udvej og er kun nyttig for stationære møbler. Det kan også tage en smule af evnerne til at udrette.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com