Hvordan til at bygge et simpelt træ hus

May 16

Hvordan til at bygge et simpelt træ hus

Hvis du er heldig at bo i eller i nærheden af et skovområde, er chancerne dine børn har talt om at bygge et træhus. Opbygning af en simpel, endnu behøver funktionel træ hus for dine børn at nyde ikke at være et svært projekt at gennemføre; Du kan bygge en med en levering af 2 x 8 tommer og 2 x 4 tommer cedar bestyrelser. Se dig omkring din værftet for den perfekte træ i den rigtige placering og overraske dine børn en dag med deres egen baggård træ fort.

Instruktioner

•Locate site for dine træhuset inden for en omkreds af træer solidt nok til at understøtte dæk, hvor der er plads nok inden for perimeter til at rumme sin størrelse.

•Brug 2 x 8 tommer cedar boards at ramme de dæk, som vil støtte dit træ hus. Skære brædderne til den ønskede længde og bredde for dæk. Lægge den første bestyrelse vandret mellem to af omkredsen træer og forbinde bestyrelser til stammerne af træer med lag bolte. Højden på som du vedhæfte bestyrelser vil bestemme højden på dækket.

•Sæt de anden og tredje boards i en ret vinkel til den første, forbinder ene ende af hvert bord i samme træ bagagerum som den første bestyrelse er boltet. Fastgør anden enden af brædder til en anden træstamme. Vedhæfte den fjerde bord vinkelret på de to brædder bare brugt, sigtning det til de samme to træer at fuldføre dæk ramme. Når du er færdig du bør have en kvadratisk eller rektangulær disposition bygget med fire bestyrelser rundt langs kanten af træerne.

•Measure bredde mellem de indvendige kanter af dækket ramme og skære cedar bestyrelser til at længde. Skubbe 2 x 8 tommer boards vandret mellem bestyrelserne i rammen dæk med 18-tommer intervaller, og sikre dem til dæk rammen i begge ender med galvaniseret tagdækning negle fra en sømpistol. Disse vandrette bjælker vil fungere som gulv bjælker støtte gulvet og træhuset struktur.

•Measure længde fra det ene hjørne af dækket ramme til det modsatte hjørne og skære et stykke af 2 x 8 tommer cedertræ til længden. Position bord under dæk rammen, flugter med den nederste side af gulv bjælker, fra det ene hjørne til det modsatte hjørne. Sikre bestyrelsen træstammer i hvert hjørne med lag bolte, og Indsæt negle på fælles for hver etage tværbjælke for ekstra støtte.

•Lay trykimprægneret krydsfiner paneler flade på dækket og sikre dem til gulv bjælker med en sømpistol og galvaniseret tagdækning negle. Du kan være nødvendigt at trimme væk nogle overskydende krydsfiner på kanten af rammen dæk.

•Saml en firkantet ramme for top og bund af træhuset ved at gøre to pladser ud af fire 2 x 4 tommer cedar boards hver. Otte bestyrelserne bruges til at bygge disse firkantede rammer bør være ens i længde og skal måle den ønskede bredde af træhuset. Sikre leddene med galvaniseret tagdækning negle.

•Lay bunden ramme fladt på dækket og sætte en 2 x 4 tommer bestyrelsen oprejst i hver af de fire hjørner af rammen. sikre fælles med galvaniseret tagdækning negle. Længden af de lodrette 2 x 4 brædder bør svare til den ønskede højde af træ hus vægge. Angive yderligere 2 x 4 tommer boards oprejst med 18-tommer mellemrum rundt i kanten af rammen og søm dem på plads. Læg den øverste ramme på toppen af de lodrette brædder, justere kanter, og sikre alle leddene med galvaniseret tagdækning negle. Du skal muligvis en stige og nogle hjælp til at fuldføre dette trin.

•Klippe ekstra stykker af 2 x 4 tommer boards at ramme taget af træhuset. Disse bestyrelser bør svare til eller et par inches kortere end bredden af træhuset. Placer boards langs kanten af den øverste firkantede ramme i en vinkel på to modsatte sider af træet huset til at danne en trekant form og vedhæfte dem med galvaniseret tagdækning negle. Tilslut de øverste kant af de vinklede boards til et vandret stykke 2 x 4 tommer cedar måle bredden af træhuset.

•Dæk vægge og tag af huset med trykimprægneret krydsfiner paneler. Hvis du vil have windows i væggene i træhuset, ramme dem først med 1 x 2 tommer cedar bestyrelser, og skære krydsfiner paneler til at passe omkring rammen. Sikre krydsfiner paneler på plads med galvaniseret tagdækning negle fra en sømpistol.

•Klippe 2 x 4 tommer cedar boards til 3½-fods længder og sikre dem til dæk med 12-tommer intervaller ved at placere dem lodret mod ydre dæk ramme. Linje op i bunden af hver 2 x 4 tommer bord med bunden af rammen dæk og sikre dem på plads med galvaniseret tagdækning negle. Forlade en 2-fods åbne et sted langs omkredsen til at installere en stigen eller reb til at få adgang til træhuset.

•Measure længde på hver side af rammen dæk og udskårne stykker af 2 x 4 tommer cedertræ til disse længder. Du skal måske skære to kortere stykker til side af bunken, hvor 2-fods åbning er placeret, og hvis du har placeret din træhuset struktur mod kanten af dækket på den ene side, skal du to bestyrelser for denne side. Lægge hver 2 x 4 tommer bord fladt på toppen lodret boards på tilsvarende kanten af rammen dæk til at danne et gelænder. Sikre de vandrette 2 x 4 tommer boards til hver lodret bord med galvaniseret tagdækning negle.

•Finish træ hus ved at male det med udvendig-grade maling. Plette dæk og gelænder, hvis det ønskes, tørrer væk overskydende pletten med en blød klud. Tillade maling og bejdse til tørre i mindst 48 timer, derefter installere en stigen eller reb adgang til træhuset. Installere to skrue øje kroge på begge sider af den 2-fods åbning, og hænger en rebstige eller lean et træ stigen mod åbningen, afstivet benene på de lodrette rækværket bestyrelser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com