Installere en Ademco Vista 20P System

August 18

Installere en Ademco Vista 20P System

Ademco Vista 20P, fremstillet af Honeywell, er den centrale Kontrolpanel af et hjem tyverialarm. Alle tastaturer og sensorer til Vinduer, døre, motion, varme, ild, vand og lyd forbindelse direkte til panelet. Panelet afgør derefter, hvis systemet er sæt, hvilken type svar kom fra sensoren og derefter hvad man skal gøre om svaret. Hvis kontrolpanelet alarm er indstillet, tastaturet lyser op, sundere alarmen er slået fra og et opkald bliver sendt til en overvågningen tjenesten advare dem om problemet. Vista 20 P giver mulighed for opgradering af ældre systemer, fordi det virker med de fleste standard sensorer og ledninger.

Instruktioner

•Åbn kassen med Vista 20 s. Sikre, at elektronisk PC bord, lås, batteri-backup, telefonstik, fjernbetjening alarm sounder, modstand pakke, metal sag og transformer er medtaget i emballage. PC bord er pakket i specielle shipping materiale og skal beskyttes mod statisk elektricitet og hårdhændet behandling.

•Locate bundt af alarm sensor ledninger og telefonlinjen installeret af en elektriker. Hver alarm ledning vil være mærket med alarm sensor type og placering. Placere betjeningspanelet i en nem at nå placering i nærheden af en stikkontakt. Placeringen skal være tørre, har adgang til en robust væg og ikke være direkte synlige for offentligheden.

•Vælg en behagelig højde for kabinettet. Brug en plan til at markere en vandret lige linje omkring seks inches længere end afstanden mellem monteringshullerne i metal-sagen. Markere en korte lodrette linje for den øverste venstre monteringshul. Måle afstanden mellem monteringshullerne i metal-sagen. Brug et målebånd og markere den øverste højre montering hul. Måle afstanden til den nederste venstre og nederste højre monteringshuller og markere midten af hullerne.

•Brug et borehoved anbefalet af plast væg anker producent at bore en pilot hul til hver skrue. Indsæt plastik væg ankre i hullerne, være omhyggelig med ikke at skubbe dem gennem væggen. Placer metal tilfældet på væggen, tilpasse hullerne med plast væg ankre. Brug Phillips hoved skruetrækker til at forankre skruer og kabinet til væggen. Når skabet er fastgjort til væggen, skal du installere låsen til døren ved at indsætte tumbler gennem døren hullet og dreje på de låseringen.

•Monter PC printpladen i metal kabinet af indlagde toppen i de metal slots og bruge skruer til at sikre bunden af bestyrelsen. Stram skruerne nok til at sikre bestyrelsen uden over stramning. Stikkene er linet op på bunden af kredsløb.

•Strip den ydre belægning af hver alarm ledning ved hjælp af de elektriske tænger til at afsløre de parsnoede af ledninger. I de fleste tilfælde én ledning bliver røde og anden ledningen hvid. Strip off hvert par af ledninger med de elektriske tænger til at afsløre om ½-tommer af kobbertråd. Selv om retningen af nuværende flow ligegyldigt for de fleste alarm sensorer, der konsekvent hjælper med at foretage fejlfinding. Sikre den hvide ledning til den første skrue mount på panelet PC for den første bane. Sikre den røde ledning til en modstand forsynet med alarm ved hjælp af en lav spænding crimp cap. Fastgør anden enden af modstand på den anden skrue mount på kredsløbet. Fortsætte med at installere de resterende kredsløb ved hjælp af samme teknik.

•En komplet ledningsføring i tastaturet, telefonstik, alarm sounder og magt. Wire orden og farvekodning er meget vigtigt for dette trin. For tastaturet, sikre sort går til "-" røde går til "+", grøn går til "IN" og gul går til "OUT". Ledning alarm sounder røde ledning til connector "3" og hvid til "4". For telefon tilsluttes brun "21", grå til "22", grøn til "23", og rød til "24". Ledning 16,5 volt AC strøm til stik "1" og "2". Sidst tilslutte batteriet og derefter stik transformeren i stikkontakten. Panelet er nu klar til programmering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com