Hvordan man dyrker hårdføre Hibiscus

August 18

Den hårdføre hibiscus (Hibiscus moscheutos), almindeligvis kaldet rose katost eller sump Katost, er hjemmehørende i den amerikanske sydøst. Anlægget modstår mange skadedyr og sygdomme, og kan overleve temperaturer fra minus 25 grader Fahrenheit til over 100 F--US Department of Agriculture plantning zoner 3 til 8. I de fleste sorter, bladene af hårdføre hibiscus er bredt trekantet og blomsterne er generelt enkelt. Blomst farver af hårdføre hibiscus spænder fra nuancer af rød, pink eller lilla til hvid. Disse hårdføre stauder gøre fremragende havde opstillet beplantninger eller blomstrende grænser for et tropisk syn til din have eller veranda.

Instruktioner

•Kontrollér plante etiketten for et latinsk navn og zone hårdførhed til at sikre, at du ikke har en tropiske hibiscus. Frøene kan sås omkring to måneder før din sidste frost i frø-start bakker. Frøene er langsomme til at spire, tager omkring to uger. Jord for frø spirer skal holdes konstant våd og varm. Transplant planter udendørs efter din sidste frost dato er overskredet.

•Klart en fuld-solen beliggenhed med fugtig jord for din hårdføre hibiscus. Det næstbedste er delvis-skygge med mindst seks timers sol om dagen. Planten er ikke kræsne omkring jordtype, så længe jorden er holdt godt vandes. Hårdføre hibiscus er også godt i regnvejr og sumpede haver. Hårdføre hibiscus er attraktivt for sommerfugle, bier, andre små farverige insekter og kolibrier. Plante hårdføre hibiscus ved siden af en dam, på vådområder og rammer til en showcase af blooms og farver over sommeren.

•Dig sphagnum og kompost i din ryddet beplantning placering, fungerer det godt, at øge jordens surhedsgrad og frugtbarhed. Grave et hul ikke større, hibiscus, med en lille murske rodklump. Læg transplantationer i jorden efter den sidste frost. Vand i brønden.

•Pinch ved enderne af stængler med din finger eller grensakse som planten vokser tidligt i vækstsæsonen. Klemme tilskynder fyldigere planter med flere blomstrer. Hårdføre hibiscus bloom i midsommer. Afhængigt af sorten plantet, kan hårdføre hibiscus vokse fra 2 til 8 fod høj, med en lignende diameter.

•Klippe plante ud på sin base med sakse i vinter. Hober sig et lag af muld op til en fod dybt at holde jorden fra indefrysning omkring rodsystemet, hvis du bor i en region, frost. Anlægget regrows fra rødderne i foråret.

Tips & advarsler

  • Anlægget kræver ikke gødning, hvis der dyrkes i relativt god jord.
  • Planten vokser fra frø nemt og kan selv sår.
  • Formering kan også være af division.
  • Hårdføre hibiscus er sent at dukke op i foråret--vente før fjernelse af en plante du tror ikke måske har gjort det gennem vinteren.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com