Sådan installeres fast træ vægpaneler

May 18

Sådan installeres fast træ vægpaneler

Solid træpaneler til indvendige vægge kommer i mange afart i skoven og pletter. Mange hjem dekoratører vælge solid træpaneler på grund af dens holdbarhed og modstandsdygtighed over for hverdagens slid og ælde. Oprette brugerdefinerede udseende i hjemmet ved at installere solid træpaneler, som kan give rummet en varm glød. Den sværeste del af dette projekt vil være at vælge hvilken stil af paneler til at installere.

Instruktioner

•Lay den solide træpaneler i rummet af installation i mindst 48 timer før du begynder. Dette tillader træet at acclimate til rummets konstant skiftende fugtighed og fugt niveauer, såvel som enhver svingende temperaturer.

•Pry off alle sokler, lister og døren trim, ved hjælp af et brækjern. Anvende blide tryk på trim stykker så de ikke knæk eller pause. Sæt alle trim stykker afsat til geninstallation senere.

•Glide en stud finder over bredden på væggen til at finde alle knopperne placeret bag den sheetrock. Brug en blyant til at markere placeringen af den nærmeste stud til hjørnet af muren. Måler 48 inches væk fra denne første stud og markere den næste stud. Placer en mark på de resterende studs hver 48 inches fra hinanden. Brug et målebånd til at finde bredden fra den begyndende hjørne af muren til den første markerede stud.

•Klippe den solide træpaneler stykker så de er 1/4 tomme kortere end loftshøjde. Brug en hånd crosscut saw til at skære paneler stykker med den færdige side opad mod dig. Savning af den færdige side vil forhindre laset kanter.

•Sæt de første træpaneler stykke op mod væggen fra hjørnet kanten til den første markerede stud. Træpaneler stykke skal have nøjagtige målinger korrekt, så begge kanter er centreret over knopperne.

•Hammer efterbehandling negle, angivet af træpaneler fabrikanten, hver 6 inches i paneler langs kanterne, fra én kant og arbejde din vej til anden kanten. Hammer mere efterbehandling negle hver 8 til 12 inches langs hver stud i hele den hele træ panel, bruge en gummi hammer til at minimere skader.

•Measure bredde fra det første installeret panelet yderkant og kommer ud af 48 inches for det næste panel, ved hjælp af et målebånd. Skær hvert træ panel på størrelse med en hånd crosscut saw, og installere ved hjælp af samme metode som den første træpanel.

•Applicer lyse kridt omkring kanterne af enhver stikkontakt cover og tryk på den tilsvarende træpanel, for denne mur, imod den. Bore et lille hul i hver kridt hjørne med et borehoved. Brug Nøglehullet så for at skære outlet hul disposition fra panelet træ — færdige side opad.

•Tryk negle under overfladen af træ med et søm sæt. Brug farvede putty, samme farve som træ, udfylde undersænket søm huller.

•REINSTALL alle støbninger og sokler på deres samme sted. Bruge negle sæt til at forsænke alle efterbehandling negle ind i lister og sokler. Fylde neglen huller med tilsvarende farvede putty.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com