Sådan Rengør skimmelsvamp Off undergulve

August 19

Skimmelsvamp kan udgøre en væsentlig trussel mod sikkerheden og sanitet i dit hjem og bør være af bekymring til enhver klog boligejer. Men skimmel kontrol er gjort svært ved, at skimmel problemer ofte forekommer i områder hvor de ikke let overholdes, såsom i undergulvet nedenunder dit hjem gulv. Skimmelsvamp opdages her, undergulvet skal være ryddet for alle skimmelvækst og husejere bør tage skridt til at hjælpe med at sikre, at flere skimmel ikke vil vokse der fremover.

Instruktioner

•Mix 1 kvart blegemiddel med 1 gallon vand i en spand. Våd en skrubber med en blegemiddelopløsning og skrub alle mug du observere ud af subflooring.

•Tillad undergulvet tørre ved at åbne vinduer og lede fans på undergulvet. Dette trin er vigtigt, fordi skimmelsporer forrykke under renseprocessen kunne bosætte sig tilbage på undergulvet, danner en ny støbeform koloni, hvis undergulvet er tilstrækkelig fugtig. At tillade undergulvet tørre er også vigtigt at forhindre, at flere skimmel vokser der i fremtiden.

•Udskift tæppe og eventuelle andre gulvmaterialer, der blev skadet af fugt, der forårsagede formen til at vokse eller formen selv. Hvis våde gulvtæpper eller polstring, for eksempel, er lagt tilbage på toppen af tørre su-gulve, skimmel kan hurtigt og vokse nemt på subflooring igen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com