Hvad kan jeg sætte på mine vægge til at dræbe mug?

May 19

Hvad kan jeg sætte på mine vægge til at dræbe mug?

Skimmelsvamp er en type svamp, der kan i sidste ende forfald de fleste typer af organisk materiale. Dette er fordi skimmelsporer gradvist spiser det organiske materiale. Fordi de har brug for vand for at overleve, Mugsporer en tendens til at vokse i områder med overskydende fugt og luftfugtighed. Forhindre mug i at vokse ud af kontrol ved at dræbe det med rengøring løsninger. Bruge en af flere rengøring løsninger til at fjerne Mugsporer.

Blegemiddel

Bleach er en af de mest almindelige rengøring løsninger, der vil dræbe mug på hårde overflader, såsom metal eller plast. Det er ikke så effektive i drab mug på træ, og det kan skade polstrede overflader eller tæpper. Hvis du vil bruge det, Bland 1 del blegemiddel med 10 dele vand. Anvende løsning til skimmelvækst med en ren klud eller svamp. Skyl område med klart vand. Være opmærksom på, at blegemiddel er giftigt.

Borax

Borax er et naturligt produkt, der vil dræbe skimmel og fjerne det fra din vægge. Selv om det er naturligt, borax er giftigt ved indtagelse, så hold det væk fra børn og kæledyr. Hvis du vil bruge det, mix 1 kop borax med 1 gallon vand. Anvende løsning til væggen med en svamp. Arbejde indtil formen er helt fjernet fra væggen. Ikke skylle borax løsningen, da det vil fortsætte med at holde formen fra vokser på væggen.

Ammoniak

Ammoniak er et andet produkt, der vil dræbe mug på dine vægge. Giftig på sin egen, hvis blandet med blegemiddel, ammoniak skaber dødbringende dampe, så ikke bruge det med blegemiddel produkter. Hvis du vil bruge det, Bland 1 del ammoniak med 1 del vand. Anvende løsning til væggen med en ren klud. Tørre op i området og skyl det med rent vand.

Hvid eddike

Hvid eddike er et andet naturligt produkt, som du kan bruge til at fjerne skimmelsvamp fra væggen i dit hjem. Hvid eddike er en naturlig anti-bakteriel og anti-svampe, der vil fjerne bakterier, samt forme. At bruge det, spray hvid eddike på væggen og lad det tørre helt. Skrub ud synlig skimmel og tørre det væk med en ren klud. Lad hvid eddike rester forbliver, som det vil forhindre flere mug fra vokser.

Æteriske olier

Æteriske olier er normalt anvendes i hjemmelavet rengøringsløsninger til at tilføje en behagelig duft. To æteriske olier, men har antibakterielle og svampe egenskaber. Disse er tea tree olie og grapefrugt frø ekstrakt. Hvis du vil bruge dem, bland 20 dråber af enten æteriske olie med 1 kop vand. Spray opløsningen over muren og lad det blive der, indtil mold er død. Skrub ud synlig skimmelvækst, men efterlade rester for at forhindre, at flere skimmel vokser der.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com