Unikke ideer i landskabspleje med jernbanen bånd

May 19

Unikke ideer i landskabspleje med jernbanen bånd

Jernbanen bånd har en rustik appel, der blander godt til landskabspleje planer og designs. Brug kreativitet og formål for at maksimere brugen af jernbanen bånd. Tilpasse din landskabsarkitektoniske idéer fra forsiden af hjemmet til baghaven. Brug den til at skabe rum, der tilføjer karakter og udmærkelse til din samlede landskabspleje design for at gøre din udendørs oplevelser endnu mere fornøjelig.

Grill Stop

Bruge railroad bånd til surround og skabe et udendørs madlavning område. Sprede grus for at niveau område, som kan være toppet med flise til at oprette og definere rummet. Brug sand og cement til at skabe et morter blandt flise og etablere en permanent "mad stop" rum. Derefter bruge din grill grill som den primære struktur til at identificere pladsen. Kig efter vintage restaurant tegn lavet af tin til søm på en post fra en jernbane binde og har et brugerdefineret tegn til at markere din grilling placering, såsom "Jones Grill--bedste Grill i byen!"

Urtehave

Bruge railroad bånd til at strukturere et kvadratisk eller rektangulært rum og skabe et højbed haven til plantning urter. Vælg urter, som du ofte bruger til måltider og opskrifter sammen med valg til eksperimenter. Dette kan omfatte rosmarin, timian, oregano, salvie og mynte og eksotiske urter ligesom koriander. Bruge railroad bånd til at markere off områder for urter anvendes til salater, urter til madlavning og urter som mynte til at plukke friske oprette sommeren drikkevarer som Mojitos til at betjene gæsterne på udendørs grill.

Familie blomsterhave

Maksimere den rustikke charme og appel af jernbanen bånd til at sætte oppe en familie blomsterhave. Klippe bånd for at skabe firkanter for hvert medlem af familien. Tillade dem at vælge deres egne blomster til at plante. Også gør det klart, at de vil være ansvarlig for tendens deres haveområde. Det vil også hjælpe dem lære, nyde og værdsætte havearbejde.

Getaway Garden

Jernbanen bånd kan bruges til at oprette en hukommelse have. Blomster og grøntsager beplantninger kan vælges til at repræsentere en lang række minder. For eksempel kan du oprette en blomsterhave med regionale beplantninger, der minder dig om en favorit ferie. Du kan definere en plads med jernbanen bånd til at oprette en tropisk have med beplantning af elefant, ører, rhododendron og levende-farvede blomster, der minder dig om en tur til Caribien. Eller du kan holde en påmindelse af blomster og blade fra sommer strand retreats. Bringe tilbage frø og stiklinger fra en tur til en familie strand ferie websted langs Atlanterhavet eller Stillehavet til at plante i haven derhjemme. Hvis din værftet skråninger, brug den til at bygge en støttemur. Du kan på scenen og forskyde bånd for at oprette speciale haven rum i forskellige højder og niveauer.

Heritage Garden

Oprette en identificerbar hovedområde eller mindre områder med jernbanen bånd til betale ære til familiemedlemmer. Der er afsat et område til grøntsager og navngive det efter en af dine tidlige forfædre. Plante arvestykke tomater, salat, radiser og løg. Oprette en have med springtime pærer af tulipaner, gladiolas og krokus, opkaldt efter et familiemedlem. Carve navn eller initialer af familiemedlemmet i jernbanen bånd til at markere det i hendes ære.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com