Hydroponiske plantefrø

May 19

Selvom de fleste planter bruge jord til at vokse i naturen, tillader hydroponiske plant systemer avlere til at oprette kemisk ideelle betingelser for planter. Ofte, producere hydroponiske plantefrø og de systemer, de er vokset i lysere blomstrer, større grøntsager og grønnere blade på mange planter, som også vokser i jorden.

Tomater

Ifølge Hydroponics Online, "tomater er den mest populære kommercielle hydroponiske afgrøde." Tomatfrø af mange sorter tilpasse sig godt til hydroponics og er vokset med større arter i større og bedre rustet hydroponics systemer. Producenterne foretrækker Dryp systemer at dyrke tomater og producere tager op til 100 dage til frugt. Efter indledende frugtsætning, fortsætte tomatplante frugtsætning op til et år.

Bønner

En anden let dyrkes frø af hydroponiske haven er grønne bønner. Bønner vokse godt i de løs vækstbetingelser i en Hydroponiske voksende system, selv om et espalier eller skal ydes støtte i klatring bønner som pole bønner. Perlite og ler pebble hydroponiske systemer er bedst til dyrkning af bønner, der producerer efter ca otte uger.

Basilikum

Krydderier som basilikum, vokse godt fra frø i en hydroponiske system. Dette anlæg er både hurtigt voksende og sygdomsresistente. Som med basilikum vokset i jord, beskære knopper når anlægget bliver kønsmoden ved cirka 12 til 18 inches. At fjerne knopperne stimulerer grøn vækst. Basilikum skal fjernes og erstattes i din hydroponiske system hver tre til fire måneder.

Salat

Salat frø vokse i stort set den samme hydroponiske miljø som basilikum og kan hjælpe med at sprede din hydroponiske garden. Blade salat vokser bedre i hydroponiske systemer end hoved salat. Enten bør plantes på et næringsstof Film teknik system, der fodrer en konstant kilde til næringsstoffer til anlægget. Høste denne plante i omkring 35 til 45 dage ved simpelthen klippe bladene.

Zinnia

Zinnia har tilpasset sig godt til hydroponiske havearbejde systemer. Zinnias bør dyrkes i en NFT løsning. En undersøgelse foretaget af universitetet i Toledo tyder på at befæste den voksende løsning med silicium kan hjælpe zinnias bekæmpe bakterier og meldug. Zinnias kommer i en række forskellige farver fra abrikos til lyserød til rød og hvid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com