Sådan Paint beton tagsten

May 19

Sådan Paint beton tagsten

Homeownership kan være en fortryllende blanding af udvide din grundlæggende talenter og at kende dine begrænsninger. Dette kan være tilfældet, hvis du mulling om at male din beton tagsten. Konkrete tag fliser er designet til at vare omkring 40 år, men farven kan falme længe før, på grund af eksponering og vejr solskader. Et frisk lag maling på konkrete tagdækning kan puste nyt liv i udseendet af hele hjem. Hvis ikke du er bange for højder, kan du gemme en lille formue ved at tackle dette job selv.

Instruktioner

•Tag snavs fra beton fliser med en effekt spændeskive. Tackle genstridige pletter såsom fedt, meldug og sod ved at blande en kvart kop af trinatriumphosphat pr 1 gallon af vand. Bære arbejdshandsker, som du scrub denne løsning i pletter med en børste.

•Prime beton fliser med en kvalitet udvendige primer til at hjælpe maling bond til overfladen. Din maling job vil ikke vare længe hvis du springer dette trin. Arbejder fra den højeste del af taget på ned, anvende primer med en udvidet roller. Lad det tørre grundigt, efter anvisningerne på dåsen. For eksempel, primeren kan være tør at røre i en time, men fabrikanten kan anbefale at du venter mindst 24 timer før maleri.

•Paint tag fliser på en dag, at temperaturerne vil ligge mellem 50 og 90 grader Fahrenheit, og at ingen regn eller kraftig dug er prognose for 24 timer. Anvende den første frakke af elastomere murværk maling med den udvidede roller. Lad denne første lag tørre grundigt.

•Undersøg den første pels. Med en pensel, røre op nogen steder på taget, at du kan have misset med rullen. Derefter anvende en anden frakke med rulle og pensel. Når det tørrer, hvis du ønsker, anvende en tredje frakke for en mest holdbare finish.

Tips & advarsler

  • Du kan være fristet til at indlæse murværk maling i en sprøjte til at fremskynde dette job, men læg mærke til to realiteter: murværk maling er tykkere end almindelig udvendige maling og kan tilstoppe sprøjter, og du kan finde dig selv kæmper tilbage-spray med bare en mild brise.
  • Brug ikke regelmæssig udvendige maling på beton fliser. Elastomere murværk maling obligationer og udvider med beton, kan regelmæssig udvendige maling simpelthen flage og skræl, især på et tag.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com