Er den Queeny gule Stokrose en dværg?

August 20

Den Queeny Stokrose (Alcea rosea) er den korteste nogensinde dværg Stokrose, vokser mindre end 30 inches høj. Serien omfatter gul, lilla, lys pink, mørk pink, rød og hvid blomstrer. Queeny blomster er powder-puff blomstrer pakket med kronblade. Mens stokroser er toårige planter, de er vokset som stauder i milde klima og enårige i koldere klimaer og ofte selvstændig frø for at vende tilbage året efter.

Karakteristika

Queeny gule Stokrose har stærke, oprejst stilke, der bærer store, fluffy blomstrer over blade fra juni til August. De er buskede, multistemmed planter med store, grønne blade, der ser frisk hele sæsonen. Hvis frøene er sået i februar eller marts, vil Queeny blomstrer det første år. Kolibrier er tiltrukket af blomsterne, men hjorte har tendens til at forlade stokroser alene.

Bruger

Queeny stokroser gøre langvarig afskårne blomster på grund af deres stærke stilke. Deres korte statur gør dem et godt valg til at blande med farverige enårige i containere og altankasser til sommer beplantninger, og de gør også godt som strøelse planter i blomst grænser, at give en lodret accent og pastelfarver.

Pleje

Plante Queeny stokroser i fuld sol og vand dem regelmæssigt. Sveske off blomstrende spike når blomsterne har falmet men lad resten af planten gå hvilende i slutningen af efteråret. Stokroser er modtagelige for rust, en svamp, karakteriseret ved pulverformige orange læsioner på undersiden af blade og stængler. Hvis du har haft problemer med svamp sygdomme i fortiden, praksis en forebyggende spray program. Begynde sprøjtning blade og stængler med fungicid i det tidlige forår, før sygdommen er brudt ud. Brug en økologisk spray som indeholder kobber eller svovl eller en syntetisk spray såsom Funginex.

Overvejelser

Selv om det er en dværg Stokrose, Queeny gule muligvis blive satset hvis det vil blive stærk blæst, der kunne fastgøre dens stilke. Hvis stokroser selvstændige såning tendens er en bekymring, surround anlæg med seks lag af avis dækket med 2 inches af muld, som bark chips, tørt græs udklip, fyrrenåle eller høvlspåner, træ, til at forhindre såning. Stokroser er en plante, der er tolerant over for toksin juglone, som udsendes af rødderne af træer, sort valnød, så de kan plantes i nærheden uden frygt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com