Sådan Care for en Butterfly Bush i efteråret

May 20

Sådan Care for en Butterfly Bush i efteråret

Det videnskabelige navn for butterfly bush er Cassia bicapsularis. Denne busk har farverige blomster kendt for at tiltrække sommerfugle. Butterfly bush kan vokse så høje som 8 til 10 fod. Der er flere plusser til at eje en butterfly bush. De er ikke udsat for insekt skadedyrsangreb eller sygdomme, er nemme at vedligeholde og kan vokse i næsten al slags jord. Der er et par ting du skal gøre for at pleje din butterfly Bush i efteråret.

Instruktioner

•Spread 2 til 3 inches af muld omkring rødderne af din butterfly bush i efteråret hvis du ikke gjorde det i foråret. Barkflis beskytter jorden mod kulde og hjælper jorden bevarer fugten.

•Prune nogen blomster, der er begyndt at falme. Du kan gøre dette i efteråret og igen i foråret. Dette vil give nye blomster til at blomstre.

•Prune stængler af sommerfuglen bush i efteråret efter en frost. Du kan være aggressive og skære stænglerne ned til 4 inches fra bunden af busk. Hvis du ikke beskære i efteråret, så du skal beskære dem i foråret producere nye blomst blossoms. Det er bedst at klippe dem tilbage i efteråret.

Tips & advarsler

  • Den eneste gang du skal vand din butterfly bush er om sommeren. Selv så, behøver du kun at vande busken, hvis du ikke har haft nogen regn i et stykke tid.
  • De fleste sommerfugl buske kræver ikke gødning til at trives. Hvis du føler, at din jord ikke er tilstrækkelig, vælge en langsomt virkende granuleret gødning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com