Blomster af Bermuda

May 20

Bermuda består af 150 små øer i det vestlige Atlanterhav, 965 kilometer fra kysten i North Carolina. Bermudas vigtigste virksomheder er finansielle tjenesteydelser og turisme. Gæsterne nyde at besøge 1600-tals bydel i St George (en UNESCO World Heritage Site), slapper af på strandene byder på fine lyserøde sand og visning af blomster af Bermuda blomstrer i en subtropiske klima, klassificeret som USDA zone 11.

Bermuda påske lilje (Lilium longiflorum)

Påske lily er en stor flerårig plante med skinnende mørke grønne blade og duftende trompet-formede hvide blomster. Påske liljer blev introduceret til Bermuda fra de japanske Liukiu øer i 1853; Når en større eksport til USA, indtil en virus udslettet afgrøder. De eneste liljer eksporteres nu er en årlig buket sendt af øboerne til dronning Elizabeth II af England. Liljer gøre god potteplanter og vokse op til 8 fod i højden; de nyde halvskygge til fuld sol i godt drænet jord og kan føjes til haven senge efter blomstrer, når foråret frost ophører.

Bird of Paradise (Strelitzia reginae)

Bird of paradise er en usædvanlig, men nem at dyrke flerårig plante med levende orange og blå blomster, der ligner en fugl hoved, og høj, bleg grå-grønne blade. Planter er hjemmehørende i Nordafrika, men veletableret i Bermuda og tiltrække sig opmærksomhed fra besøgende med deres dramatiske blomstrer. De kræver masser af vand for at blive etableret, men er tolerant af tørke, salt, dårlig jordbund og vind. Bird of paradise planter nyde steder med delvis skygge til fuld sol, vokser op til 4 fod høj, og er hårdfør i USDA zoner 10 til 12. Planter kan vokse i beholdere, som er anlagt inde, når temperaturen falder, for koldere klimaer.

Bermuda Blue - Eyed græs (S. gederams eller S. bermudianum.)

Bermuda blue - eyed græs er en lille flerårig plante med lange grønne blade og små violette blomster med 6 kronblade og en gul center, der blomster i April. Det er Bermudas uofficielle nationalblomst og et medlem af familien iris. Denne art er også en indfødt af Missouri hvor det lever flodbredder og fugtige skove. Hardy i USDA zoner 4 til 9, planter blomstre mellem maj og juni og tåler dårlig jord godt, så længe der er rigeligt af fugtighed til stede. Blue - eyed græs naturalizes nemt for at danne en smuk bunddække, vokser op til en fod i højden. For sort, prøve at blande med et tilhørende anlæg, Sisyrinchium campestre, som producerer lys blå til hvid blomster.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com