Hvad størrelse Generator skal jeg magt mit hus?

May 21

Benzin generatorer er tilgængelige for hjem som en backup strømforsyning, når der er strømudfald. De fleste generatorer til hjemmet er lille og transportabel i korte perioder af brug og nem opbevaring. Størrelsen af generator behov afhænger af størrelsen af huset og behovene hos beboeren.

Indhenting dine behov

Det første skridt i fastsættelse af dine generator behov er at kigge rundt i hjemmet at se hvilke væsentlige apparater vil være behov for hvis strømmen går ud. Mange mennesker ønsker at være i stand til at sætte ovnen eller klimaanlægget på toppen af listen. Dette vil kræve en større generator, som også vil være i stand til at håndtere både 120 og 240 volt.

Andre væsentlige apparater, der bør overvejes, når du vælger størrelsen på generatoren omfatter køleskab, mikrobølgeovn og tv eller radio. Apparaterne valgt bør give kun hvad du har brug at komme igennem en strømafbrydelse.

Beregninger

Inden vi ser på forskellige størrelser af generatorer, bestemme output af de væsentlige apparater, som du vælger. Du bliver nødt til at beregne watt behov for hvert enkelt apparat. Hvis watt ikke er angivet i instruktionsbogen eller på apparatet selv, kan du bestemme watt amps og volt det kræver. Bruge ampere x volt = watt.

Når alle beregningerne er fuldført, skal du tilføje den samlede effekt af apparaterne til sammen. Dette vil give dig et groft skøn over den effekt, du har brug for med din generator. Tilføje 10 procent af totalen, hvis du vil være sikker på, der vil være strøm nok til rådighed fra generatoren.

Tilgængelige typer

Generatorer til hjemmet fås i størrelser spænder fra 1.000 watt til 12.000 watt. Bruge den samlede effekt beregnet tidligere for at afgøre hvad generator vil passe til dine behov. Købe en generator, der er for lille kan overbelaste og forårsage skader på generatoren eller det elektriske system i huset. Generatorer, der er for stor vil spilde magt og penge med brændstofudgifterne.

Et andet valg boligejere har er typen brændstof til generator tager. Natural gas, benzin og diesel generatorer er tilgængelige. Diesel generatorer er typisk fremstillet til kommerciel brug og anbefales ikke til et lille hjem. Naturgas generatorer er dyrere end benzin generatorer, men typen naturgas kan brænde renere og give længere opbevaring kapaciteter end benzin.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com