De bedste vægge til et badeværelse

August 20

De bedste vægge til et badeværelse

Hvis du er remodeling dit badeværelse eller bygge et nyt hus fra bunden, vælger de materialer, du vil bruge til dit badeværelse vægge vil gøre en stor indflydelse på udseendet af rummet. De materialer, du vælger skal ikke kun se godt ud, de skal udholde varme, fugtige forhold. Som et resultat bør kun materialer der er resistente over for skimmel og rense nemt overvejes.

Greenwall

Regelmæssig gips gips er det mest almindelige valg til badeværelset vægge, men en variation, greenwall, er et bedre valg. Det er billigt, let at installere, og har en vandtæt vender, der gør det mindre modstandsdygtige over for skimmel og pletter. Typen maling, du vælger at dække greenwall vil være den vigtigste valg i ved hjælp af denne type materiale i et badeværelse. Vælg en halvblank eller blank maling. Disse malinger kan væggene at være tørres derpå ren med en fugtig klud. Undgå matte malinger, som ikke kan nemt renses.

Flise

Keramiske fliser er en af de mest kostbare materialer til at installere, da det kræver præcision at holde fliserne ordnet, men det er også uigennemtrængelig for vand og mug, hvilket gør den ideel til badeværelset vægge. Det kan tørres rene med en klud og er især velegnet til badeværelse indretning. Selv om flise kan installeres til loftet, overveje dækker kun halvdelen af væggen og anvende en halvblank maling over resten af væggen hvis installationstiden og omkostningerne er en bekymring.

Cement backer bestyrelsen

Cement backer bestyrelsen har samme formål som traditionelle drywall, men det kan forventes at sidste for livet af huset. De påvirkes ikke af nogen mængder af vand, såsom VVS utætheder, hvilket gør dem ideelle til brug i badeværelser. Bestyrelserne bør dækkes med en vandtæt belægning, såsom polyethylen plast eller vinyl vægbeklædning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com