Maple Tree blad sygdomme

May 21

Maple Tree blad sygdomme

Ahorn træet blade er forskellige i form og kendt for deres farve i efteråret. Når sygdommen angriber bladene, kan du se træet Drej fra smukke til en skamplet for byen. At vide om tilstande, der kan påvirke bladene af ahorn træer kan ikke hjælpe dig med at forhindre sygdommen eller hjælpe dig straks tilbage glans til blade, men viden kan hjælpe dig med at beskytte træet.

Leaf Spot sygdomme

Der er mange typer af leaf spot sygdomme, men de er alle forårsaget af en svamp eller bakterier (Se Reference 1, "Bladpletter"). En sort, der påvirker maples træer er Phyllosticta leaf steder, som ifølge University of Minnesota landbrugs udvidelse, kan identificeres ved "tan eller brune pletter med mørkere kanter" (Se Reference 3) / tjære steder er en anden fælles række blad sygdom og kan identificeres nemt ved sorte pletter, der ligner dråber af tjære (Se Reference 3). Leaf spot sygdomme forårsager ikke normalt skader på træet selv, selv om denne sygdom kan gøre træet ser usundt. Den bedste kontrol er korrekt vanding, beskæring og befrugtning.

Verticillium visnesyge

Verticillium visnesyge er forårsaget af en svamp, der begynder i jorden (Reference 1, klik på mere info: "Verticillium Wilt"). Denne sygdom medfører Ahornblade til at slå en lys farve og derefter slippe. Verticillium visnesyge kan påvirke hele træet, eller en del. I svære tilfælde, kan træet miste hele lemmer til sygdom i stedet for bare blade. Kontrollerende verticillium visnesyge er næsten umuligt, selv om lejlighedsvis beskæring og befrugtning vil hjælpe (Reference 1, samme).

Meldug

Meldug er en forholdsvis almindelig blad sygdom, der vises som en hvid hinde på maple leaf (Reference 1, klik på mere info: "Meldug"). Når meldug svampen forbereder sig til vinteren over, vises mug sporer som sorte prikker på nedfaldne blade. For at styre ethvert udbrud, sprøjtning anti-fungal herbicider kan være nyttige (Reference 1, samme).

Klorose

Denne genetiske sygdom resultater fra mangel på næringsstoffer i bladene, forårsager dem til at vende de gule (Se Reference 1). Nogle tilfælde af klorose kan resultere i ribber resterende grønne, mens bladet sig vender til den gul skygge. Da dette ikke er forårsaget af bakterier eller svamp, vil herbicider ikke være nyttigt. Anvende næringsstof forbindelser til bladene kan være gavnligt, samt arbejde at ændre pH i jord (Reference 1).


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com