Hvad der forårsager en Orange træ ikke at bære frugt?

May 21

Hvad der forårsager en Orange træ ikke at bære frugt?

For folk, der er heldige nok til at leve i et varmt klima, kan dyrkning af saftige appelsiner være en godbid. Men hvis sommer kommer og går med en runde af blomster, men ikke en enkelt citrusfrugter, kan du bestemme, hvad holder dit træ fra bærer frugt.

Umodenhed

Appelsintræer vil ikke være produktive, indtil de er ud over deres "unge" vækststadium. Hvis du har plantet en ung træ, kunne det være tre eller fire år, før det er klar til at producere. Hvis du er voksende en orange træ fra frø, kan det være syv til otte år før træet er klar til at blomstre.

Hvis processen synes at tage for lang tid, kan du hjælpe hastighed være dit træ modenhed lidt tilbageholde nogle næringsstoffer og vand. Undlade at gøde det unge træ og vand det mindre hyppigt for at tilskynde den til at begynde at blomstre. Hvis du har flere små appelsintræer, plante dem i den samme gryde til at binde deres rødder sammen til en stærkere træ.

Manglende bestøvning

En af de mest almindelige årsager en orange træ ikke kan bære frugt er, at det ikke er at være rigtigt bestøvet. Dette kunne ske, fordi en kulden snap eller overdreven insekticid bruge dræber off bier og insekter eller simpelthen fordi der ikke er nok bestøvere i området for at gøre arbejdet. Prøv at plante nogle bi-tiltrække blomster, såsom kosmos eller morgenfruer, i nærheden af din orange træ. Hvis du er stadig bekymret for, at de orange blomster ikke er bliver bestøvet tilstrækkeligt, kan du prøve at bestøve blomsterne i hånden. Besøger du lokale Havecenter eller landbrugs udvidelse til at lære at gøre det præcist.

Insekter og sygdomme

Insekter og sygdom påvirker normalt blade af et citrus træ, men de kan også påvirke træets evne til at bære frugt. Mealy fejl, for eksempel masse omkring unge appelsiner som de er voksende og få dem til at falde før de er fuldt dannet. I særlig slem skadedyrsangreb, kan citrus rust mider også forårsage nye frugt til at falde ud af træer.

En sygdom kaldet citrus fordærve kan resultere i pletter på alle dele af træet og kan gøre frugt falder tidligt. Citrus fordærve kan også dræbe træet.

Afspadsering

Lejlighedsvis, når en orange træ har været transplanteret, tager træet et år eller mere ud fra bærer frugt for at bosætte sig i sit nye hjem og genoptage vækst. Hvis du har for nylig flyttet træet, gør det muligt at justere. Fortsætte med at vande og gøde det regelmæssigt.

Krydsbestøvning behov

De fleste sorter af appelsintræer selvbestøvende eller self-frugtbar, hvilket betyder at de ikke kræver en anden sort af orange træ skal plantes i nærheden for at blive bestøvet tilstrækkeligt. Men et par sorter, såsom Tangor og Tangelo, kan drage fordel af en anden sort i nærheden. Hvis du har mistanke om, at du har en af disse sorter, konsultere en lokale Havecenter eller arborist at identificere dit træ, og overveje at plante en anden sort i din værftet til støtte i bestøvning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com