Hårdttræ gulv installationsvejledning med støj barriere

May 21

Hårdttræ gulv installationsvejledning med støj barriere

Trægulve ved at blive den mest eftertragtede gulvbehandling i et hjem-de er smukke at se på og yderst holdbart, og de øger værdien af dit hjem. Der er en ulempe, men; de tendens til at gentage og ophøje støjniveauer og hvis ikke ordentligt installeret kan knirke og knage. En masse af dette kan undgås med den korrekte underlag, en forholdsregel at du tage før du tilføje træ strimler eller plankegulve at vil tilbagebetale dig smukt for din udgift og indsats.

Undergulvet

Du vil spare tid i det lange løb med en god fast undergulv af krydsfiner eller partikel bord, der er fast forankret til studs nedenunder. Ofte vil du forebygge støj på denne måde. Negle har tendens til at arbejde løs med trafik, føje til flytning af undergulvet, og de har en tendens til at knirke, når de bevæger sig op og ned. Nogle entreprenører rådgive med skruer i stedet, da de hold undergulvet mere fast. Undergulvet materiale bør være tyk nok til at blive stiv og stærk nok til at bære vægten og bevægelse.

Støj barriere materialer

Der er en række lydisolering materialer, der kan bruges under trægulve. Disse materialer kan limes eller naglet til undergulvet. En god kvalitet, fleksibel lim er det bedste bud i langsigtede for disse installationer, da det giver mulighed for flere af de uundgåelige bevægelse for sal.

En masse indlæst vinyl (MLV) støj barriere uden skum opbakning anbefales til hardwood gulve og til gulve der vil tage en masse virkning, der under øvelse maskiner eller som vil modtage tung trafik. Der er en "kløftede" underlag, der kan bruges med MLV lag at yderligere dulme støj.

Cork underlag er en virkelig grønt produkt, der er helt naturlige, fremstillet af barken af træet. Det bruges til lyd kontrol i henhold til mange typer af gulve og har fået en god rating for denne ansøgning, opfylder de fleste boligejer foreninger, ifølge FloorBiz.com kode. Du kan købe det i ruller og anvende det direkte til undergulvet.

Gummi underlag, som kan være lavet af genanvendt gummi, kan yde effektiv lydkontrol. Akustisk-backed Gulvbelægning er også tilgængelige. Som støj barriere er en del af gulvet, er i dette tilfælde der ikke nødvendigt at installere et separat støjreduktion lag.

Uanset underlag, du beslutter dig for, ville det være en god idé at spørge dealeren til at dokumentere den akustiske rating, så du kan sammenligne det med andre mærker og typer af underlayments.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com