Hvordan man opbygger en båd rampe

May 21

Selv hvis du bor på en flod eller en sø, kan du ikke ønsker at forlade din trailerable båd i vandet hele tiden. Både til venstre ved en fortøjning eller bundet til en mole ophobes marine vækst, og marine vækst spild af brændstof og reducerer din båd ydeevne. Disse reduktioner i effektivitet og øget brændstofforbrug medføre højere udgifter til sejlsport. Hvis du ikke ønsker at bygge en fast molen eller Flydedok på grund af lokale restriktioner eller indvirkning på din båd, kan du altid grave en slip og bygge din egen rampe.

Instruktioner

•Measure længden af din båd trailer fra spidsen af sin tungen til sin baglygter og Multiplicer med to. Dette er, hvor længe din rampe skal være; par båd ramper er længere end to gange længden af en båd trailer. Måle bredden af din trailer.

•Calculate hvor stor en grøft, du bliver nødt til at grave for at konstruere rampen. Oplede den gennemsnitlige tidevandsenergi ændring (hvor meget strømmen går op og ned) i tabellerne tidevandet for dit område. Tilføj denne figur til din båd gennemsnitlige udkast (hvor dybt båden sidder i vandet). Hvis for eksempel tidevandet ændringen er 6 inches og din båd gennemsnitlige udkast er 1 fod, du har brug for mindst 1 fod, 6 inches af vand til at flyde din båd.Måle højden af den højeste køje (de polstrede understøtter båden hviler på når trailered) på din trailer: Dette er "højden af påhængskøretøjet." Tilføje højden af trailer til dybden af vand der er nødvendig til at flyde din båd: Hvis højden af traileren er 3 fod, derefter 3 fødder plus 1 fod, 6 inches er lig med 4 fod, 6 inches, minimumsdybde vand nødvendige for at sætte din båd fra din trailer.

•Rent en rendegraver og grave en grøft, der er bredere end din trailer, mindst dobbelt så langt som din trailer, og så dybt som minimum dybden af vand der er nødvendig til at lancere din båd fra sin trailer. Grave renden, saa det er vinkelret på kysten og adskilt fra vandet med en stribe land 8 fod bred, der fungerer som en kofferdam at adskille vandet og renden.

•Dump rock i renden i enden længst væk fra vandet, danner en "rock rampe", som skråner nedad mod vandet. Rock rampen skal være mindst én båd trailer-længde længe.

•Breach kofferdam i slutningen af renden nærmeste vand og tillade skyttegrav til at fylde. Pumpe hydrauliske cement over sten til at danne og stabilisere rampen. Betonen vil til sidst slå sig ned og hærde.

Tips & advarsler

  • Jordvold bærer med sig en fare for sammenbrud og utilsigtet begravelse, som kan forårsage alvorlige eller alvorlige kvæstelser.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com