Hvordan man laver sammensatte barkflis

August 21

Hvordan man laver sammensatte barkflis

Sammensatte barkflis er som regel en blanding af træfibre og andre organiske materialer skaber en barkflis, der er mere tæt end bare træflis eller kakaobønnen skrog. At skabe din egen sammensatte barkflis er ikke svært, især hvis du har en flishugger. Den vanskeligste del er at beslutte, hvilke typer af materialer til at blande sammen.

Instruktioner

•Vælg materialer du ønsker at gøre til muld. Hvis du har en masse af væltede træer, kan du, for eksempel på anvendelse et træ Hugger til chip op grene og lemmer.

•Brug et dæk shredder eller tag dæk til en neddeling service, og har dem makuleret for at gøre en blød muld sengetøj for nedenunder legepladser. Dæk barkflis, når blandet med træ barkflis, kan også bruges omkring prydplanter. De træ dele gøre det attraktivt mens dækkene hjælpe varm jord og forhindre ukrudt fra poking gennem, meget ligesom landskabspleje stof.

•Mix sand eller grus med din træflis til at oprette en barkflis, der er tungere samlede, hjælpe med at forhindre erosion og gøre det lettere at udbrede på varieret terræn.

•Tilføj et vilkårligt antal fibre eller andre materialer til din blanding. Kokos skrog tilføje interesse for en blanding. Halm er en fremragende bunddække og en billig måde at tilføje bulk til din barkflis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com