Hvordan man opbygger dekorative udvendige skodder

May 22

Bygge din egen dekorative skodder kan være en sjov og kunstneriske projekt. De kan også pynte din windows uden for og gøre huset ser fuldstændig. Du kan foretage disse træ skodder i et par timer og tilpasse dem, så de passer til stilen i dit hjem, enten med en solid træ lukker eller en åben væve land stil lukkeren.

Instruktioner

Massivt træ skodder

•Measure længden af det vindue, du ønsker at gøre skodder for. Bredden af windows varierer almindeligt mellem 16 og 20 inches. Jo større vinduet, jo større du ønsker din lukkeren.

•Klippe to stykker krydsfiner til målingerne du har besluttet dig for. Sand træ med en mellemlang sandkorn sandpapir og derefter igen med en finere sandkorn sandpapir. Dette bør give dig en dejlig glat finish.

•Klippe to strimler fra 1 af 3 planker til hver lukkeren, og sørg for, de kører længden af krydsfiner. Derefter skåret to strimler for hver lukkeren, der passer mellem de udvendige stykker på toppen og bunden. Ved hjælp af en router, runde indersiden kanter af hver af de otte stykker af træ. Hvis du ønsker at gøre det ser fancy kan du gøre en speciel design til top inde kant med routeren. Sand hvert stykke med medium sandkorn sandpapir indtil glat.

•Glue de fire strimler af planker til ydersiden af krydsfiner. Lim på to længde stykker først og derefter passe de bredde stykker. Lad limen hærde ifølge producenter anbefalinger. Gentag for de andre lukkeren.

•Prime og maling eller pletten skodderne. Brug en god kvalitet udvendige maling eller pletten og sealer for at beskytte skodderne fra vejret.

Åbne vævning land stil skodder

•Klippe fire stykker fra 1 af 3 planker, der kører længden af vinduet for hver lukkeren. Du kan lade dem firkantede, skære dem til et punkt eller runde i toppen af hvert stykke. Sand dem indtil glat.

•Klippe tre stykker af 1 af 3 den ønskede bredde hver lukkertid for at være. Den fælles bredde er 16 til 20 inches afhængigt af vinduet. Hvis du laver et meget lille vindue, gør det et rimeligt forhold til vinduet. Sand dem indtil glat.

•Lay fire længde stykker ned på en flad, hård overflade. Brug et målebånd, space dem fra hinanden til at matche den ønskede dem være bredde. Den nemmeste måde at gøre dette er at sætte en af de cross stykker på toppen og trække udenfor længde stykker til at matche, og angiv derefter indvendigt stykker.

•Lay korset stykker på. Sætte de øverste og nederste stykker på 4 til 6 inches fra kanten og tredje i midten. Skrue dem i og sænk skruerne. Udfylde hullerne til skruer med træ kit og lad den putty tørre ifølge producenter forslag.

•Prime og maling eller pletten og segl for træ. Male på primeren og lad det tørre, så pels med to frakker af en god kvalitet udvendige maling. Eller hvis du vælger pletten, bruger så mange frakker af pletten for at få den ønskede farve. Bruge mindst to frakker af træ sealer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com