Forskellige former for Wire hegn eller kuglepenne

May 22

Forskellige former for Wire hegn eller kuglepenne

Mange former for fægtning wire findes til brug på gården. Nogle er bedst for oprettelse af store græsgange, andre er bedre til bygning små penne. Endnu er en anden kategori af wire nyttige i haven for at holde skadedyr som kaniner. Uanset hvad dit mål er der mest sandsynligt en tråds hegn, som kan udrette det.

Pigtråd

Pigtråd er det hegn, der tamed vest. Det har været brugt i generationer som et middel til kontrol for store husdyr. Pigtråd er en høj trækstyrke ledning med to eller fem pegede modhager vævet i intervaller på 12 til 18 inches. Denne form for wire er mest effektive for grænse hegn til store dyr, men falder ud af favør på grund af den betydelige fare, den udgør for husdyr, hvis de bliver viklet ind. Mange landmænd bruger i dag, pigtråd over svejset eller vævet ledninger til at afskrække dyrene fra hoppe over eller hælder på hegn.

Hex Wire

Almindeligvis omtales som hønsenet, er hex wire fremragende for med fjerkræ. Det er en lys måler wire vævet i hex figurer og generelt kommer i 1 tommer og 2 tommer hexes (også kendt som Tyrkiet wire). Hex wire er let at arbejde med og hæfteklammer nemt til trækonstruktioner. Men hvis du har predator problemer, hex ikke anbefales, da mange typer af rovdyr kan nemt ødelægge den.

Svejsede Wire

Sjældent behandles i husdyr cirkler, er svejsede wire en effektiv barriere for små dyr som miniature geder. Det kommer generelt på 3 til 6 fod høje ruller og i to målere, 14 og 12 1/2. Svejsede wire akilleshæl er mange svejsninger, der holder hegn til sig selv. Disse kan opdeles med en vis indsats. Svejse kvaliteten varierer meget efter mærke. Svejsede wire er et godt valg for fægtning haver.

Vævet tråd

Måske mest varierede kategori af metaltråd, vævet tråd er defineret af wraps, der forbinder lodrette ledninger til de vandrette. Feltet hegn er et vævet tråd, der har store åbninger og er generelt anbefales til kvæg. Andre typer af vævet tråd har åbninger så små som 2 inches af 4 inches, og anbefales til en bred vifte af husdyr. Dette er det bedste hegn, der kommer på ruller, men det er også den dyreste.

Utility paneler

Hvis du ønsker at bygge en lille pen eller bedriften område, er nytte paneler den bedste løsning. De er lavet af fire gauge stænger, der er svejset sammen til at gøre paneler, der er 16 til 20 fod lange og 3 til 5 fod høje. Mange har strammere åbninger i bunden og større åbninger i toppen. Utility paneler er wire tilgængelige sturdiest type, men fordi de ikke kan rulles stramt, transport er ofte vanskelig. Bruge stor forsigtighed ved håndtering eller skære nytte paneler, som de kan rekyl voldsomt hvis komprimeret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com