Sådan Control Carpenter myrer

May 22

Sådan Control Carpenter myrer

Carpenter myrer er kendt som en af de mest destruktive insekter. Ikke kun er de store og grimme, men de tygge væk på fugtigt træ, ofte ødelægger vinduesrammer og træ trim. Nøglen til at kontrollere carpenter myrer at finde deres reder og ødelægge dem. Der er også flere forebyggende foranstaltninger boligejere kan tage for at gøre deres hjem mindre inviterer til Tømrer myrer.

Instruktioner

•Locate reden. Carpenter myrer foretrækker at gøre deres reder i fugtigt træ. Inspicere badeværelser, døre og vinduesrammer, vaskemaskiner eller andre fugtige områder i dit hus. Kigge efter små flis af træ eller små huller fører til en rede. Når du har fundet en mulig nesting placering, skal du trykke på træet med en hammer. Hvis en rede er til stede, vil træet lyde hult.

•Lyt og kig til myrer. Carpenter myrer kan ofte høres rejser langs indersiden af vægge eller områder med fugtigt træ. Hvis du ser myrer, prøve efter dem til deres rede.

•Drill små huller i de områder, hvor der er mistanke om reder. Hullerne skal ikke være større, en 1/8 af en tomme. Købe nogle borsyre pulver fra en hardware eller hjem levering butik. Brug af en kuglefisk, omhyggeligt udfylde hullerne med pulveret. Borsyre skal dræbe myrer ved kontakt.

•Tag foranstaltninger til at forhindre carpenter myrer bygge reder i dit hjem. Forsegle revner i dit hjems foundation og løse fugtproblemer forårsaget af tag lækager og utætte VVS. Erstatte træværk, der er krakket på grund af fugt. Undgå at gemme brænde indendørs eller mod dit hjem. Brænde er en favorit nesting placering af carpenter myrer.

Tips & advarsler

  • Hvis udendørs Tømrer ant reder er fundet, spray reden med et insekticid chlorpyrifos eller carbaryl. Undgå at bruge udendørs insekticider til behandling af indendørs reder. Følg altid fabrikantens brugsanvisning.
  • Regelmæssigt at overvåge dit hjem for tømrer ant skadedyrsangreb. Hvis carpenter myrer er stadig et problem efter flere forsøg på at ødelægge deres reder, overveje at kontakte en professionel exterminator. Hvis carpenter myrer ikke er ødelagt, kan de forårsage alvorlige skader på dit hjem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com