Nødvendigt med afløb huller på urtepotter?

May 23

Nødvendigt med afløb huller på urtepotter?

Mens afløbet huller kan efterlade en rod på dækket eller i hjemmet, spiller de en vigtig rolle i sundheden for en potteplante. Uden et drænsystem vandlidende jord bliver resulterer i forringelse til rødderne og i sidste ende anlægget. Med sundhed af anlægget på spil, gartnere skal beskæftige sig med lidt rod.

Hvorfor løbe?

Ophobning af vand i jorden i potten bliver stagnerende og kan tjene som en grobund for bakterier og andre plante patogener. Vandet forbyder også luft fra at nå rødderne, som er nødvendige fra de fleste planter til at forblive raske. Disse omstændigheder kan føre til root rot. Vand, der flyder gennem dræn hullerne er også en indikation nok vand er blevet givet til puljen. Brug et kaffefilter inde i puljen til at forhindre snavs fra vask ud større huller.

Root Rot

Root rot er forbundet med alt for våd jord i containere eller under ekstreme forhold, i haver eller felter. Første indikationer omfatte normalt gulfarvning og faldende blade begyndelsen i bunden af anlægget. Rødderne vises trævlet og eventuelt vise tegn på forfald, såsom tab af udvendige root materialer. Svampe ansvarlig for root rot nævnes Pythium, Rhizoctonia og Phytophthora. Den samme svamp kan også angribe frø forårsager en forfald, der kan forhindre frø fra spiring. Undgå overdreven gødning og fugt, hvis root rot er mistænkt.

Ingen afløb

Undertiden puljen er bare alt for attraktive og, at der er ingen dræn hullerne er overset. Dette kan være arbejdede omkring. Vand planten normalt og lad det sidde i et par minutter. Tage puljen til en vask eller andet område, der kan få våde og rodet og vend det mens du holder den plante og jord i potten. Lad det løbe indtil vandstrømmen ophører. Dette er kun en mulighed for små dekorative Potter.

Undtagelser

Nogle vand-kærlig planter vil faktisk trives i den vandmættede miljø skabt af en pot uden dræn hullerne. Ser for akvatiske planter eller planter normalt dyrkes i sump eller vandlidende jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com