Tips om belysning vandsbeholdere

May 23

Tips om belysning vandsbeholdere

Gasvandvarmere har en pilot lys i bunden af indre af tanken. Lyset er opretholdt lige under en stor brænder. Når vandtemperaturen falder under en foruddefineret indstilling, gas er rettet til brænderen og pilot lys antænder gassen. Belysning piloten generelt tager kun et par minutter, men der er et par tips til at gøre belysning piloten lettere og sikre, at lyset antænder på første forsøg.

Følg producentens anvisninger

Selv om gasvandvarmere alle har de samme grundlæggende design, findes mindre variationer, herunder adgang til pilot lys og temperatur kontrolboks design. Den bedste kilde til information for belysning pilot lys er det producentens anvisninger. Disse retninger vises almindeligt på klistermærker, der er knyttet til siden af tanken. Som et alternativ kan konsultere den vandvarmeren brugervejledningen eller kontakte producenten.

Undgå kladder

En vedvarende udkast går normalt ubemærket hen, indtil det er tid til lys pilot lys, som selv en lille udkast kan slukke en match, før piloten er tændt. Hvis vandvarmeren er beliggende inde i en garage, skal du lukke garageporten før du forsøger at tænde piloten. Hvis ovnen er inde i boligen, sikre, at alle vinduer er lukket. Hvis pilot lys ikke antændes på det første forsøg, straks give frisk luft i at sprede ophobning af enhver gas før du forsøger at tænde piloten.

Undgå forbrændinger

Måske er den mest skræmmende del af belysning piloten risikoen for at få brændt af flammen. Selv om en kort kamp kan bruges til at lette piloten, tillader det ikke meget tid til at gøre dette. Bruge en pejs match eller en grill lettere at minimere risikoen for forbrændinger. Flammen vil vare længere, og du kan undgå at lægge din hånd inden i vandvarmeren.

Hold Reset-knappen

Gasvandvarmere har en knap, normalt rød i farven, på toppen af boksen temperatur kontrol. Nogle modeller kombinere knappen og kontrolknappen. Med enten design holdes knappen når belysning piloten. Alt for ofte frigives knappen straks så hurtigt som pilot lys. Når knappen slippes, piloten slukker oftentimes og problemet er fejlagtigt tilskrives en defekt termoelement. Holde knappen trykket for cirka et minut efter pilot lys før slippe det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com