Billig hvid blomster

May 24

Hvis du har en hvid-udsmykning tema og ønsker at tilføje nogle blomster for at opfriske ting, er du i lykke i departementet penge. Endnu mindre attraktivt, typisk billige blomster ser bedre ud i hvidt. Uanset om du køber enkelt stængel nelliker eller sidder fast med hvad du kunne tage fra den lokale købmand arrangement, handler at skabe dejlige arrangementer fra billig hvid blomster om omfordeling og omlægning.

Nelliker

Nelliker muligvis ikke alle vrede i hver enkelt farve, de kommer i, men hvid nelliker har klasse og elegance. Sted tre eller fire nelliker i forskellige højder i en lille, aflang vase. En lang stilk af farve er tilføjet. En høj bittersød kvist fungerer godt i løbet af ferien. Du kan placere accent stilken i en vinkel så det grene op og på tværs, giver vidunderlige form.

For en classy nellike buket, starter med en nellike i midten og tilføje andre i koncentriske cirkler. Dette fungerer bedst, når nelliker er trimmet blade og ekstra blade. Størrelsen på buketten bør stå i forhold til den vase, det vil blive sat i. Når det er stor nok, har det bundtet sammen med et lille bånd og placeres i en kort, squat vase. For en vinter "snebold" buket, kan du søge efter hvide, runde vaser.

Ekstra blomster

Blomsterne er billigere, når du skal købe mindre. Du kan fokusere på markedsføring enkelt stængler i attraktive vaser som lange, tynde vinflasker. Du kan endda bruge en klart glas, så længe dets form er proportional med blomsten. Adskille et billigt supermarked buket (med så meget hvidt i det som du kan få) og kun en eller to stilke i hver vase. Dette fungerer særligt godt med mini roser, hvide calla liljer, tusindfryd og pom-pom blomster. Du behøver ikke at bekymre sig om disse cheapos ser deres pris, fordi hvidt tilføjer en slank elegance, og du forstærker, med en lang, tynd form.

Du kan også tilføje sort med farvet glas vaser. Placer den samme blomst i høj blå, rød, grøn eller lilla vaser og kortere klar, gul eller lyserød vaser, noget, der fanger dit øje.

Den falske form

Når du ønsker en evig blomstre for et par dollars, kan du altid gå faux. Mens nogle faux blomster er meget dyre, kan du finde andre for billige. Desværre, disse er normalt urealistisk søger dem på den nærliggende discountbutik. Men det er ikke altid tilfældet med hvide blomster, da de ikke har en kompleks farvetone til at matche. Blomst du vælger afhænger af, hvor godt det ser ud til dig. Kvaliteten varierer efter hvert valg. Det er bedst at forestille sig blomster uden at løv. De har tendens til at se mere realistisk snipped ren og pakket sammen, eller som en enkelt stilk.

Du kan lave din egen hvide, fine blomster med et par klip på nogle hvide papir eller indpakning væv.

Klip et lille bud med et par kronblade og kradser det i midten. En limpistol bruges derefter til at knytte blomstrer til en bare gren. Hold det simpelt med en gren, gøre en linje af enkelte grene i separate vaser eller gå til et stort arrangement med dem alle samlet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com