Behøver jeg at bekymre sig om Frost når plantning Hostas?

August 22

Dyrkes primært for deres store, hjerteformede, attraktive blade, producere Hostas små ubestemmelige blomster på stilke i sensommeren. Deres fantastiske løv farve varierer fra nuancer af grøn, blå grøn, cremet gul eller brogede blandinger. Hostas er hårdfør i USDA plantning zoner fra 2 til 9.

Hvor at anlæg

Plante hostas i jord, der er blevet ændret med kompost eller godt rådnet gødning. Vælg et skyggefuldt haven sted for din hosta planter, især hvis du bor i et varmere område. Hostas er ikke påvirket af frost eller frost--de kan lide det. Hvis hostas er plantet i en spot, der får for meget solskin eller varme, deres blade risikerer at brænde og visne og planten vil ikke trives.

Hvad man skal gøre efter Frost

Hosta kultivarer varierer fra lille, udsøgt 2 tommer sorter til andre, der kan vokse op til 6 fod bred. Efter en kraftig frost ætser deres dejlige løv, slumping til jorden. Skære det ned til 6 inches over kronen. Dette hjælper med at holde planterne rod i jorden under vintre uundgåeligt optøning og frysning cyklusser. Et lag barkflis eller konsekvent snedække skjuler den grimme blade og yderligere hjælper til at holde planterne rodfæstet.

Hvad gør man i foråret

Hostas er en af de sidste stauder til at gøre en udseende i din have. Fortvivl ikke,--skrabe rundt i snavs på udkig efter nye skud er en dårlig idé. Du kan bryde den nye plante, afbryde processen. Bedre at forlade hostas alene at vokse når de er klar. Det er sjældent sådan, at de er døde. Ligegyldigt hvor meget frost eller hvor koldt om vinteren, Hostaer vil komme tilbage.

Løbende pleje

Ligesom andre hårdføre, frost-tolerant, langlivede stauder, hostas gerne stå alene. De behøver ikke at være opdelt, eller endda klippe tilbage. Plant flere sorter af hostas for en attraktiv, nem-at-look-efter, bunddække i skyggefulde områder. Der er ingen grund til muld dem eller gøre noget for at beskytte dem mod frost. Hostas er hårdføre nok til at modstå de koldeste vintre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com