Hvordan til at brænde høje græsser inden plantning af træer

May 24

Hvordan til at brænde høje græsser inden plantning af træer

Da jeg var barn, udført min familie ofte "brænder" til at klare et felt af høje græsser, eller at rydde grøfter af ukrudt og græsser, der blokerede strømmen af vand. Mine forældre tændt brande og kontrolleret omhyggeligt deres hastighed og retning. Som børn stod vi med våd Jute poser, klar til at slukke eventuelle flammer, der udviklede out-of-bounds. Foreskrevne burns er udfordrende, undertiden skræmmende, arbejde der kræver omhyggelig forvaltning. I mange tilfælde er mekaniske og kemiske muligheder et bedre valg for clearing jord inden plantning af træer.

Instruktioner

•Kontrollér med lokale regulerende agenturer til at opnå en foreskrevne brænde tillader. I mange områder er burns ulovlige på grund af luft kvalitet eller sikkerhed spørgsmål.

•Mow en stribe af græs på jorden mindst 8 til 10 fod bred langs omkredsen af området skal brændes. Dette område, kendt som en fireguard, holder ilden i grænserne og forhindrer den i at hoppe til nærliggende strukturer eller træbevoksede arealer. Felter og store områder--at især dem i nærheden af skovområder--fireguard endnu større, så meget som 50-70 fod. Gør et fireguard bånd omkring enhver strukturer, utility linjer eller hegn, så godt. Fjerne høj vegetation, der kunne fungere som en bro fra branden til de omgivende vegetation.

•Vælg en cool, klar dag til at brænde høje græsser. Burns er sikreste, når luft temperaturen er under 70 grader Fahrenheit, med relativ fugtighed omkring 60 procent. Tør, varm eller blæsende vejr kan skabe usikre brænde.

•Kapacitet fireguard godt før belysning brand for yderligere at reducere risikoen for brand hoppe til ubeskyttede områder.

•Douse en jute taske med Petroleum og træk det langs en stribe af tørt græs. Lys område med en match. Gentag processen, hvis det er nødvendigt, at antænde det høje græs.

•Anbring flere arbejdere rundt i området til at overvåge ilden. Vær opmærksom på ændringer i vinden, der kan fremskynde den brand hastighed eller få det til at ændre retning. Slukke flammer at komme tæt på fireguard med våd Jute poser eller shovelfuls af jord.

•Overvåg den brændte område for de næste tre eller fire dage, slukker alle områder, som er varme med vand så brande ikke igen antænde. Når græsser er afkølet og er ikke længere ryger, indtil dem under forberedelse af plantning af træer.

Tips & advarsler

  • Bære læderhandsker, støvler og lange bukser og skjorter, når der udføres forbrændinger. Drik vand før og efter brænding højt græs for at lindre irriteret i halsen og lungerne.
  • Holde en mobiltelefon med dig og har lokale nødopkaldsnumre på hånd, samt din ild brænde tilladelse.
  • Bruge ikke-selektive ukrudtsmidler til at klare hjem landskaber og små områder.
  • Ikke foretage burns i tørt vejr eller i nærheden af staldene, boliger og andre strukturer. Risikoen for personskade eller skade på ejendom er for stor.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com