Problemer med en Lysol Freshmatic

May 24

Financielle Neutra luft Freshmatic er en lugt-neutraliserende produkt af Lysol, der automatisk frigiver en duftende spray for at dræbe lugt-forårsager bakterier i luften. Denne automatiske luftfriskere kan indstilles for hver 9, 18 eller 36 minutter og omfatter et quick-release knappen for øjeblikkelig lindring. Den leveres med den automatiske enhed, to AA-batterier og en duft spray. Hvis imidlertid du køber dette produkt og hurtigt opdage, at du har problemer med det, der er et par fejlfinding tips, kan du følge. Heldigvis, de fleste af problemerne med en Freshmatic er enkel at lave og kan ske ved dig selv.

Batterierne er ikke installeret korrekt

Enheden fungerer ikke, hvis batterierne er installeret forkert. Skub power-kontakten til "Off" position. Tryk på knappen på toppen af enheden, og Åbn dækslet. Fjern batterierne og udskift dem efter polaritet guide inde i batterirummet. Tryk fast på batterier for at sikre de er sikre, og derefter indstille den ønskede spray timer og Luk dækslet.

Batterierne er opbrugt

Financielle Freshmatic kommer med to AA-batterier, der er designet til sidste gennem fire til fem dåser af duft. Batterierne skal udskiftes i rækkefølge for enheden for at fortsætte med at arbejde ordentligt. Du vil vide, det er tid til at ændre dem når det grøn lys holder blinkende eller slukkes helt. Drej enheden til "Off" og derefter åbne dækslet. Fjern og kassér forarmet batterierne og derefter indsætte to nye AA-batterier efter polaritet guide. Indstil den ønskede spray tid og Luk dækslet.

Duften kan ikke installeret korrekt

Freshmatic vil ikke frigive spray, hvis kan er installeret forkert. Drej enheden til "Off" og åbne dækslet. Forsigtigt fjerne spraydåse. Træk den røde håndtag op og derefter genindsætte spray kan med dysen vender mod dig. Angiv den ønskede timer og Luk dækslet. Drej enheden væk fra dit ansigt og skub power-kontakten til "On." Tryk på knappen "X-Press" på forsiden af enheden for at sikre kan er indsat korrekt.

Duft kan er tom

Freshmatic duft spraydåser er designet til sidste gennem 2.400 sprays eller op til 60 dage, på indstillingen 36 minutter. Dåsen skal ændres for at fortsætte udsender duft. Du vil vide, det er tid til forandring kan når grønt lys begynder at blinke hurtigt eller duften frigives ikke længere. Drej enheden til "Off" og åbne dækslet. Fjern og kassér den tomme dåse. Kontroller de røde håndtag er op og indsætte en frisk spraydåse. Angiv den ønskede timer og Luk dækslet. Tryk på knappen "X-Press" på forsiden af enheden for at sikre kan er indsat korrekt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com