Ulemperne ved en dam Ultraviolet lys

May 25

En ultraviolet (UV) lys bruges ofte som en del af filtreringssystemet til baggård og have damme. Det ultraviolette lys hjælper med at kontrollere den farlige mikroorganismer og alger, som kan slå Dam vand grønne og dræbe din dam fisk. Før du installerer en ultraviolet lys, skal du være opmærksom på eventuelle ulemper, der måtte findes.

En del af et System

En fungerende ultraviolet filter i en dam angriber og ødelægger alger, og skaber klare vand i din Dam, ifølge vandhaven hjemmeside. Problemet er at det ultraviolette lys kan ikke dræbe alle de skadelige bakterier i vandet, og det kan ikke nedbryde de bakterier og alger, som det der dræber. Din ultraviolet lys skal være en del af et filtreringssystem, der omfatter et biologisk filter, som indeholder bakterier nødvendigt at dræbe skadelige mikroorganismer og nedbryde de døde elementer i vandet.

Nye biologiske Filter

Mens din ultraviolet lys arbejder sammen med din fuldt operationelle biologiske filter til at oprette en effektiv filtreringssystem, skal du være forsigtig, når du forsøger at udfylde et nyt biologisk filter med bakterier. Hvis det nye filter er udsat for ultraviolet lys, vil så det dræbe bakterier før det får en chance for at danne i filteret. Ulempen at de ultraviolet filter, når du befolker et nyt biologisk filter er, at dammen vil gå grøn, idet alger vokser. Efter en dag eller to, kan du slå din ultraviolet filter igen og fjerne de skadelige alger.

Størrelse

En ultraviolet filter kræver Dam vand til at flyde gennem det at være effektiv. Fordi en ultraviolet filter kan håndtere kun en lille mængde vand ad gangen, kan det være vanskeligt for filter til at rense hele dammen, Ifølge Pond.com hjemmesiden. Dette betyder at din ultraviolet filter vil gøre de fleste af job, men det vil være ude af stand til at holde en dam helt ren.

Rengøring

I modsætning til et biologisk filter kræver en ultraviolet filter lejlighedsvis rengøring. Dam materialer bygge op på pære dækningen og mindske effektiviteten af filteret. En gang om måneden, skal du rydde din ultraviolet filter for at opretholde sin evne til at rense din Dam vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com