Hvordan man opbygger en legeplads Tower

May 25

Hvordan man opbygger en legeplads Tower

Legeplads tårne give timevis af sjov for børn. Heldigvis, opbygge en kræver forholdsvis lidt ud over tid og materialer. Der er en bred vifte af legetøj, som du kan føje til tårnet. Disse kan omfatte swingsets, dias eller sandkasser, som alle kan du enten købe, da enheder fra din lokale hjem forbedring butik eller konstruere dig selv med sidesten tømmer.

Instruktioner

•Indstil størrelsen af legeplads tårnet, at du agter at bygge. Generelt er en god størrelse fem fødder af fem fødder, med en højde på 10 fødder. Dette vil tillade dig at nemt forestiller to fem-cubic mund blokke placeres oven på hinanden. Det giver også dig at bruge 10-fods tømmer mere økonomisk. Markere den firkantede hjørner hvor tårnet skal placeres.

•Dig fire huller i jorden med post hul gravemaskiner. Hullerne skal være bred nok til at rumme 4 x 4 tømmer og være mindst 24 inches dyb. Brug et målebånd til at bestemme, hvornår du har nået den rette dybde.

•Klippe to stykker af 2 x 6 tømmer og to stykker af 2 x 4 tømmer i fem-fods længder. Brug af 2x4s på toppen af tårnet, og bruge 2 x 6 tømmer halvvejs op i tårnet til at tjene som den øverste niveau gulv.

•Lay de fire 4 x 4 x 12 stykker af tømmer parallelt med hinanden på en flad arbejdsoverflade, som din indkørsel. Du vil konstruere siderne først, og derefter installere dem i jorden.

•Lay en af de 2 x 4 stykker af tømmer, som du går til en fem-fods længde på tværs af toppen af to af 4x4s at skabe en stor U-form. 2 x 4 bør hvile på toppen af bestyrelserne, snarere end rører jorden. Næste, måle ned fra bunden af 2 x 4 fire fødder med et målebånd. Lægge et af stykkerne af 2 x 6 tømmer oven på 4x4s på dette punkt. Måle langs andre bestyrelsen at sørge for, at de selv er, og derefter sikre de fire plader sammen med galvaniseret træskruer. Opbygge anden siden af tårnet på samme måde.

•Pour cirka seks inches af grus til hver af de fire huller, hvori tårnet vil være placeret. Dette vil hjælpe med at forhindre skader på træ. Når dette er fuldført, skal du indstille polakkerne i jorden.

•Tilslut de to sider af tårnet med 2 x 6 tømmer til gulvet, og 2 x 4 tømmer til toppen ved hjælp af galvaniseret træskruer. Kontroller, at din installation er plan med en indramning niveau. Det er især vigtigt, at de 2 x 6 boards, der vil tjene som gulvet strøer, så plan som muligt.

•Pour cement ind i de fire huller i som polakkerne er angivet, og derefter efter at have kontrolleret, at tårnet er niveau både lodret og vandret endnu hæld vand i huller til at angive konkrete. Det vil tage flere dage til beton til helt helbrede, men du kan fortsat arbejde på tårnet i denne periode.

•Installer 2 x 6 gulv bjælker mellem 2 x 6 tømmer og derefter lå pyntede brædder på tværs af bjælker til at danne gulvet i tårnet. Sikre disse på plads med galvaniserede skruer.

•Klippe 2 x 2 tømmer i fire-fod lange stykker at bruge som de balustre, som vil forhindre, at børn falder ud af tårnet. Fastgør disse lodret mellem 2 x 4 tømmer og 2 x 6 tømmer, så der er ingen huller større end fem inches i bredden. Du kan sikre dem med en eller to galvaniserede skruer, men vær omhyggelig med at undgå boring dem så langt, at de kommer ud på anden siden.

•Sæt en plast trappe og dias kit til tårnet hvor du ønsker at installere dem, knytte dem til de 2 x 6 brædder ved hjælp af lag bolte. Vær sikker på at pre bore lag bolt huller før installere dem med en topnøgle for at forhindre revner i træ.

Tips & advarsler

  • Kig på legepladsen tårne på din lokale parker til at få idéer til hvordan de er konstrueret med hensyn til sikkerhed. Du vil bemærke, at der er relativt få måder at et barn kan skade sig selv, og voksne kan altid adgang til tårnene, hvis behovet opstår.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com